Телевизия СКАТ – булото пада!!!

“Някой казва истината, някой си я спестява; никой нищо не казва – става страшно тогава.” Дълго време СКАТ се подвизаваше като проповядваща национализъм българска  телевизия. После дойдоха смущаващите сведения, че телевизията се финансира от “ЛУКойл”, една откровено комунистическа и мафиозка структура. Научих за пряката намеса на ОЗ полковници от ДС в работата на СКАТ. Хора, близки до ръководството на телевизията ми писаха, че съм бил подведен. Може и подведен да съм бил. Обаче за намесите съм сигурен. Ако не са от полковниците, тогава от кого са? Волен Сидеров още ми дължи отговора на един такъв въпрос.

После дойдоха сведенията за подкрепата на ционистката организация Шалом за телевизия СКАТ. Дойдоха сведения за връзките на нашата СКАТ с една такава руска СКАТ. Ща не ща, почнах да проглеждам. Тук щях да напиша “интернационалисти”, но защо да не го кажа направо? Моето проглеждане бе съпроводено от истерични крясъци и груби лични обиди (и средновековни клетви!) от страна на някои комунисти и евреи. Щом толкова ги ядосах, значи работата съвсем не е читава. Ама изобщо не е читава. Да кажем, че някой е излъгал за “Шалом”. Как обаче, с чий средства и по чия покана Волен Сидеров, автор на книги против евреите замина на почивка за Израел? За “хаджилъка” на Волен Сидеров е проверено, вярно е. Даже арабите се бяха зачудили на това “кратко работно посещение” на “изтъкнатия антиционист”. И даже го бяха свързали с ГРУ месията Виссарион, който живее в собствено селище край град Абакан, Сибир. В Абакан, както знаем, излъчва местната кабелна телевизия СКАТ. Съвпадения? Може би. Но може и да не са съвпадения? Прекалено много станаха проклетите съвпадения. Да продължим с анализа.

СКАТ излъчва две предавания, които се водят за антикомунистически. Това са “Безкомпромисно” с водещ Георги Жеков, и “Между редовете” с водещ Георги Ифандиев. Вече имах случай да пиша за Жеков и неговата измамна безкомпромисност. Доколко момчето съзнава, че служи на комунистическите интереси е отделен въпрос. Важното е, че реално служи. Другият водещ, Георги Ифандиев изглеждаше по-разумен. И по-честен. Хубаво, ама ако наистина е толкова честен, щеше ли да работи в СКАТ и да води политическо предаване? Може ли в днешна България честен човек изобщо да работи в някаква телевизия и да се изказва по обществено значими въпроси? Едва ли. Освен ако не се прикрива много умело. Да ме прощават всички водещи на такива предавания, обаче не вярвам. След поредица от случки вече на никого от тях не вярвам. Ако искат да ми възразят, първо ще трябва да обяснят поредицата от случки. Та за Ифандиев. Наричан из Интернет форумите Ифантилев.

Да вземем последния пример. На 14 октомври Ифандиев бе поканил като гост в студиото професорът по право Янко Николов Янков. Същият Янко, когото навремето обявиха за политически затворник № 2 на Европа. Бивш депутат от Великото народно събрание и бивш председател на бившата партия “Либерален Конгрес”. С помощта на перфектни юридически аргументи, на полуистини и на откровени лъжи, Янко се зае да доказва, че в България никога не е имало никакъв турски тероризъм. И че всъщност ние, българите трябва да бъдем осъдени от турците заради опетняване на доброто им име. Ще напомня: туркозащитната теза на Янко се появи броени дни след като обвиних политическите “антидепесари”, че слагат ударение на етническия характер на ДПС, вместо на нейното терористично минало. Не мога да пропусна и странното единодействие между непримиримия противник на Държавна Сигурност Янко Янков и служителите на същата тази ДС. Те не пропускат да изтъкват, че са работили за България, обаче кой знае защо отказват да предоставят доказателствата за терористичната дейност на Ахмед Доган и неговата нелегална организация. Нещо повече, обявяват за противодържавно престъпление разгласяването на такива сведения. Та г-н професорът след като похвали турците (и лично г-н Доган ефенди!), не пропусна да обвини българските политзатворници, че не смеели да заведат дела срещу ДС.

Тук ще се спра на факта, че самият Янко забатачи едно такова дело. Още пазя Генералното пълномощно, което му подписах за делото. Пазя и още много документи, както и писма, писани собственоръчно от Янко. При необходимост мога да разкажа подробно какво се случи. И да предоставя всичко. Какъв беше изводът от разговора на Георги Ифандиев с Янко Янков?

Българската държава след 1944 година е нелегитимна и няма право на съществуване. Нелегитимна е както комунистическата власт и комунистическата Конституция, така и сегашната власт, поставена върху основите на едно беззаконие. Дотук има нещо вярно. Обаче Янко не пощади и българския народ. Излиза, че след като никой не смее или не може да се противопостави на комунизма и на беззаконието, такъв народ също няма право да съществува. Това Горянско движение, това десетките хиляди избити след 9 септември 1944 година, това десетките хиляди политзатворници – всичко това няма значение. С лека ръка Янко Янков обяви всичките (с изключение на двама) за страхливци и мошеници. То не беше лъжица, ами беше цял черпак с лайна в професионално забърканата юридическа манджа. На засегнатата страна естествено не се даде думата за отговор. И уверявам ви – няма да се даде.

Колкото и да се преструва на националистическа телевизия, СКАТ реално служи на чужди, враждебни на България сили. Задачата е да бъде омаскарен антикомунизмът. Задачата е да бъде омаскарен национализмът. И те го постигат. Ще ми възразите, че тази телевизия излъчва и много хубави предавания. Разбира се, че ще ги излъчва. Иначе как българите ще й повярват.

Следва продължение. Въпросът остава открит…

Ангел Грънчаров – Елтимир

2 мнения за “Телевизия СКАТ – булото пада!!!

  1. Благодаря и на двамата Грънчарови .
    Не ми е за първи път да бъде плюто върху мен, но винаги после е ставало ясно „кой кой е“.
    Ще стане ясно и вие кои сте

  2. Незнам единия Грънчаров що за човек е,но така наречения Елтимир, е открито бесноват тип.Човека изобщо не е на център и явно е зависим от службите.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s