Поради големия читателски интерес се наложи допечатка на последните броеве на в-к ГРАЖДАНИНЪ

Напоследък комай се оказва, че не правя нищо друго освен да пращам новите броеве на в-к ГРАЖДАНИНЪ на все нови и нови хора, които си го поръчват. От утре, понеделник, на тази длъжност назначавам сина ми, студент, който ще снове от „печатницата“ до пощата и ще върши тая работа.

Получих също и запитвания от заинтересовани хора как може да се абонират за в-к ГРАЖДАНИНЪ през новата 2010 година, понеже искали да го получават редовно. Отговарям: всеки, който иска да получава вестника, трябва да изяви желанието си, като ми пише на имейла (виж КОНТАКТИ). Условията са следните.

Вестникът ще излиза сега-засега два пъти в месеца – на 1-во и 15-то число. Производствените разходи за един брой са около 1.00 лев, изпращането по пощата (препоръчано) – също около толкова. Оказва се, че за да получите един брой ще трябва да платите 2 лв. Не е малко, но друг изход засега няма. Имам известни обещания от някои хора да ми помогнат и вестничето да почне да се печата в печатница (което ще поевтини значително цената му), но засега тия разговори са все още в най-начална фаза. Дотогава вестникът ще се печата на ксерокс (листове А3, прегънати надве, получават се 32 страници формат А4, подшити като брошурка; иначе видът му е приличен, само дето е скъпичко.)

Според това колкото месеца искате да го получавате (той излиза два пъти в месеца) ще трябва да изпратите съответната сума с пощенски запис. (Да се пращат парите за всеки брой не е рентабилно, щото самият запис ще струва повече от самия вестник.) Разбирам, че е скъпо, но нямам възможността да субсидирам със свои средства издаването на вестника – или да го продавам на загуба. А да печеля нищо не ща. Това е в общи линии. Ако някой иска нещо да запита, да заповяда…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s