Мой въпрос към г-жа Новодворская за тазвечерното й интервю по радио „Эхо Москвы“

Днес, понедельник, 02. 05. 2011, от 19:00 г-жа Валерия Новодворская ще има интервю по радио „Эхо Москвы“ и по телевизия RTVi. Тъй като има възможност предварително да се зададат въпроси, моя милост си позволи да зададе на уважаваната от мен „желязна леди“ на Русия следния въпрос, който може да се види сред въпросите, зададени й и от другите слушатели-зрители:

Госпожа Новодворская, недавно стало известным, что в разговоре господина Путина с болгарским премьер-министром Ваш Премьер позволил себе сказать: либо подписывайте скорее энергийные договоры с России, либо зимой болгарский народ будет умирать с холода! Как Вы оценываете такое хамское поведение Путина?

За ония от читателите на този блог, които не владеят руски език, превеждам въпроса си на български:

Госпожо Новодворская, наскоро стана известно, че в разговор на господин Путин с българския министър-председател Вашият премиер си е позволил да каже: или подписвайте по-скоро енергийните договори с Русия, или през зимата българският народ ще умира от студ! Как Вие оценявате това просташко поведение на Путин?

Да видим (да чуем) дали въпроса ще й бъде зададен. Зададох въпроса, щото нищо чудно руснаците все още да не знаят за тази съвсем наскоро станала известна гаменска проява на любимия им премиер, та по този косвен начин все пак ще ги информирам за станалото. А и ми е интересна реакцията на Новодворская, която, както се казва, хич не цепи басмата на руския Бойко Борисов, носещ фамилията „Путин“.

Или, по-добре казано, на руския прототип на българския Путин Бойко Борисов…

4 мнения за “Мой въпрос към г-жа Новодворская за тазвечерното й интервю по радио „Эхо Москвы“

 1. Въпросът няма да бъде зададен. Защото „недавно стало известным“ от източник със степен на достоверност почти колкото твоя блог. Макар че ако и го зададат, Валерия Ильинична ще изпадне в див оргазъм при отговора му.
  П.С. Това за „желязната лейди“ го е измислил някой с въображение като твоето /Подозирам, че ти сам си му автора/

 2. Някакъв второстепенен чиновник в американското посолство в София се чудил какво да измисли , за да оправдае заплатата си от ЦРУ. И взел , та написал : В неофициален разговор Путин предупредил Борисов, че

 3. …продължение: БЪЛГАРИТЕ РИСКУВАТ ДА ОСТАНАТ НА СТУДЕНО“
  Някакъв долнобански гащник прочел тая работа , харесала му , ама му се видяло твърде меко, та нписал че Путин бил казал, че ще направи така, „ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ДА УМРАТ ОТ СТУД“ И го изпратил във вид на въпрос. На кого, представете си само!?! На журналисти от ранга на Альбац, Ганапольский и Журавлева. Та те да го зададели на В.И. Новодворская.
  А бе , аланкоулу ти верно си много тъпо парче, па се мислиш за много хитър.

  • Абе май наистина умея да накарам да беснеят таваришчите, не може да ми се отрече тая дарба, а, какво ще кажете, уважаеми дами и господа съдебни заседатели?!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s