Чуйте интервюто на Иван Костов по БНР от днес

Това може да стане като посетите ето този линк: Иван Костов: За силни мерки ни трябва широк политически консенсус . Там може да се прослуша цялото интервю, което е около 15 минути. Ето тук няколко откъса:

Няма реформа, има катастрофа. Реформи не се правят със синдикати, в парламента трябва да се отиде, там трябва да се потърси съгласие. Вижте къде Италия и Гърция потърсиха решение на своите проблеми.

И още:

Смели реформи бихме подкрепили, реформи, които са насочени към трайно решаване на проблемите, които балансират системите, които възстановяват принципите, върху които те функционират. Когато се прeдприемат определени действия, не трябва да има колебание. Самото колебание създава обществено недоверие и страх. Това издевателство върху нервите на хората, с което ги лашкат насам-натам, е най-лошият управленски ход. Това само по себе си може да породи и да засили зимата на недоволството.

Приятно слушане!

Прочее, не мога да не отбележа: все пак има известна надежда, че сред нашите политици е Костов, показал на дело, че умее да извежда страната от кризи, много по-тежки от настоящата.

Криза, в която титанът Бойко Борисов се заплете както герест петел се заплита в кълчища…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Едно мнение за “Чуйте интервюто на Иван Костов по БНР от днес

  1. Какво е показал Костов?
    Прощавай, не видях добре:)))
    Пак ще клекне на следващите избори и ще обикаля като куче около Борисов. Само гледай!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s