Боко пак ни ощастливи с откровенията си и разкри съкровената секретна тайна на участието си в политиката!

Да, не си измислям; он не бил искал да се занимава с политика, милият, ама се било наложило, понеже го били уволнили от толкова харесалия му пост на генерал и главен секретар на МВР! И понеже имали били глупостта да го уволнят, он, подобно на Крали Марка, запретнал ръкави да се занимава с политика, та да да им отмъсти! И ето, отмъсти им, грабна им властта; но да не преразказвам; ето точните му думи, които требе да се изпишат със златни букви върху бъдещия пантеон на най-големи щуротии, що е родила българска политическа глава:

Не исках никаква политическа кариера, исках да си остана главен секретар. Ако тройната коалиция не ме бяха изгонили, сигурно още щях да марширувам по плаца.

Но има и още нещо: от съжалявал, че не знае чужди езици и си бил имал мечта, а именно, да стане полиглот! Тоест да не седи като пълен идиот на срещите на върха на ЕС, ами да може да си обели некоя и друга дума с тоя или оня. Да, ама не: не знае езици. И нема и да научи. Ето какво бил казал по тоя повод он, дадено е в преразказ:

Продължавайки с отговорите по въпросника, Борисов посочи, че би простил грешка, допусната по невнимание и би желал да е полиглот.

А ето как народният коментатор, носещ името Тони, тълкува тия сърдечни откровения на нашия иначе твърде простоват премиер:

М-да, със сигурност тройните са виновни за много неща, но това като че ли е едно от най-големите им престъпления. Всъщност, не го изгониха, а го назначиха за шеф на ГЕРБ и за Премиер, ако трябва да сме честни.

А друг народен мислител, закодирал се като „NO2ID„, пише ето това:

Така е в страната на чудесата. Бърдоквите са премиери. Вифаджии и милиционери управляват. Всичко е наопаки… има една хубава книжка на Родари, „Джелсонимо в страната на лъжците“, но не е като „Винету“, а страната не е България…

А пък stenli1 весело обявява:

Цитат на деня: Ако тройната коалиция не ме бяха изгонили, още щях да марширувам! Ако Боко се беше родил жена – щеше да е блондинка, постоянно бременна. Вярно е, че с тези две самотни мозъчни клетки той може само да марширува. Дайте му плац – да изпълнява „мечтата“ си по цял ден!

При тия проницателни народни коментатори аз млъквам; няма какво повече да се добави; има де, ама да се въздържа (засега). Ще подхвърля само ето това: има и нещо хубаво в целата тая работа. Хубавото е обаче на това че Боко секи ден ни ощастливява с откровенията си е: докато усети верността на поговорката „Език мой, враг мой“ като едното нищо ще си счупи сам дебелио врат!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 мнения за “Боко пак ни ощастливи с откровенията си и разкри съкровената секретна тайна на участието си в политиката!

 1. До някое време си мислех „прави се“,понеже познавам „Мутри“.Тези които познавам са доста интелигентни!
  Започвам да се съмнявам ,че господина е „Мутра“!

 2. по този въпрос коментарът ми е „написан“ в блога ето кога
  „18.07.2009 18:05 – Заблуди всякакви
  автор: zaw12929 категория: Политика
  прочетен: … коментари: … гласове:

  Първо трябва да си отговорим на въпроса: „Какво свали БСП от власт!?” след като тя изкара с мандата си най успешното за годините на демокрацията управление за държавата. Отговорът е кратък- „Получи се наслагване на отрицанието на външната и вътрешна опозиция. Нейното умело и целенасочено използване от човека, дошъл на власт с нещото „партия ГЕРБ”, съставена с една идея и цел ”Да унищожи и заличи БСП от списъка на партиите в държавата, като първо я свали от власт” Има късмета да го направи, което се оказа нещастно събитие… за повярвалите, че ще заживеят с европейски доходи, благодарение на спасени евро фондове, предотвратени гафове, като този със сметищата,,, със и със всичко, което занапред ще има неудачи и животът ще става по лош, ново управленци ще оправдават с лошо наследство … от БСП.. Това ще продължи. Докато хората гласували за ГЕРБ очакват новите придобивки, работа, подкрепа, група в БСП- вътрешна опозиция ще продължи за радост на лидера на ГЕРБ да унищожава партията си под предлог, че търси отговорност за проваленото управление и падането от власт.
  Ще продължи изпълнение отмъщението на Бойко Борисов Успял да организира знайни ( ДСБ, РЗС, АТАКА, СДС, ДСБ) и незнайни ( чиновници в държавата от МВР, всички други ведомства, сложени там от синьото управление, останали на по долни постове, ламтящи за кариера, чиято реализация видяха в управление Бойко Борисов. Харизмата му , да си отмъщава, отприщена с „божествена сила”, заради смъртта на дядо му, убит по деветосептемврийските събития 1944 г , заради собственото си унижение, като свален от БСП, като секретар на МВР от събитията 2005 г, когато той се отказа от двете си депутатски места ,

  така, че съм 3 години преди вас..

 3. „Не исках никаква политическа кариера, исках да си остана главен секретар. Ако тройната коалиция не ме бяха изгонили, сигурно още щях да марширувам по плаца.“

  Б Борисов призна онова, което казах в Блог.бг ето кога на 18.07.2009 :

  “ Бойко Борисов най успешно унижи БСП, както него го унижи Румен Овчаров, когато го махна от поста секретар на МВР.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s