Анти-шистките, комунисто-чегеварско-левичарските платени агитатори на кремълската енергийна мафия!

Ето и че министър Трайков изплю истината, в потвърждение, че не съм бил подведен. Браво на Трайков и заслужава подкрепа в провокирането на един истински независим експертен дебат по истеризирания шистов казус!

Аз разбирам да протестираш и бойкотираш допускане на проучване и разработката на модерни иновативни технологии от водещи в света компании като Шеврон, в случай, че България имаше поне един смислен арумент насреща? А то никакъв подобен освен комунистическа демогогия по шистовия казус от странни олигофрени и дъмгосване на опонента в десета глуха. Защо ли?

Задайте си въпроса коя страна в света отхвърля проучване и развитие на иновативни алтернативни технологии добивани от собствените си природни блага – НИКОЯ!!! Факт!!!

… Освен едно дрогирано овчеинстинктно българско стадо, поведено за носа от финасирани за целта от Газпром анти-шистки комунисто-чегеварски-левичарски платени агитатори в защита на кремълската енергийна мафия! Факт!!!

И какво излезе дефакто – значи хем българите реват потънали в тотална икономическа мизерия, хем многократно по-високи цени на газа плащат, хем никакви конкурентноспособност и енергийни диверсификациии на доставките не притежават, и накрая допуснаха да бъдат прогонени авторитетни компании които идват с научния си потенциал и с парите си да инвестират иновативни технологии и проучват у нас?

Ето затова България ще продължава да се сочи като бедното и непослушно троянско конче на ЕС – да продължават да си обслужват тръбичката на Путия (!). Спирането на газа за 3 седмици през 2009-та костваше минус 500 милиона евро на българската икономика – ще ги възтанови ли Кремъл?

… Да, ама само на куково лято!!!

Написа: Stoyan Dermendjiev

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 мнения за “Анти-шистките, комунисто-чегеварско-левичарските платени агитатори на кремълската енергийна мафия!

  1. На мен само едно ми е питането:Колко от тези „еколози“ знаят ,че млякото не се произвежда в мола ?!
    Там на снимката гледам някаква с маска на пиратка се прави.Тея „социални виртуални групички“ (комикси за децата да се радват).
    Развит технологичен регрес 😦

  2. Г-н Дерменджиев, имате ли някакви доказателства за тези свои твърдения, или написахте всичко това под диктата на чувствата?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s