Пълна забрана на шистовия газ до окончателната победа на комунизъма над империализъма!

Попаднах на статия, с написаното в която съм изцяло съгласен като се почне от първата и се стигне до последната дума; съветвам ви да я прочетете и вие, ако ви е изобщо драга истината по най-важните за момента български въпроси; ето и самата статия, носеща заглавието Парламентът се продаде на Газпром! Честито на “актив(комун)истите”!:

Със 166 гласа “за”, едва 6 депутати “против” и трима въздържали се парламентът днес прие пълна забрана за проучванията и добива на шистов газ в страната, както и за използване на метода на хидравличния удар (фракинг) при конвенционалните проучвания на нефт и газ. Тоталната забрана бе предложена от ГЕРБ след решение на премиера Бойко Борисов вчера да бъдат уважени изцяло исканията на гражданите, протестиращи срещу допускането на проекти за шистов газ в България.

Парламентът реши – без шистов газ! Честито на всички русофили, ощастливени от факта, че енергетиката ни, цените и и политическото изнудване ще зависят само от Кремъл. Да живеят “еколозите”!

Депутатите, гласували срещу мораториума, са: Иван Костов, Иван Иванов, Екатерина Михайлова, Веселин Методиев, Асен Агов и Михаил Михайлов. Двама се въздържаха: Лъчезар Тошев и Йордан Бакалов. Останалите, волно или неволно, обричат България на едностранна зависимост от Газпром. За сведение: днес на Нюйоркската стокова борса природния газ е на цена 88 USD/ 1000куб. м., а ние го купуваме от Газпром по 420 USD/ 1000куб.м. Ето откъде идва финансирането на кампанията.

Руснаците вече са изчисляват как да ни вдигнат цената на газа с още 20 % от 01.04.2012 и така всяко тримесечие. Може ли някой от протестиращите да обясни каква е разликата между фракинга и конвенционалното сондиране за нефт и кое е по-опасно, моля? В България има единствено пета колона на Русия, не на друга държава! И тази пета колона днес доволно потрива ръце, защото засега успя да опази интересите на своите руски господари, които щедро финансират рубладжийските прояви у нас!

Не схванах как супер бързо първо се даде разрешение за тоя газ, а след това след като няколко лумпена излезнаха веднага пак без да се мисли се налага забрана? Тия на парламент ли си играят?

Както вече казах видях на тези протести млади хора, които вероятно нищо не разбират нито от наука, нито от фракинг, но пък отдавна не са излизали по площадите и си чукнали среща по фейсбука. Но станаха маша на чужди на страната ни интереси, продадоха родината си за шепа рубли. А Вие “активистченцата” наясно ли сте, че по тази технология се добива освен шистов газ, така и конвенционален, така и нефт. С тази забрана се забранява добива на какъвто и да е вид гориво от земните недра на България и държавата е поставна под пълната зависимост от вноса на тези горива, а именно Газпром!

A БСП колко са смешни просто не е истина. До вчера ругаеха премиера, а днес го аплодират. Обаче аз ги разбирам те от край време седят в наведена позиция на Русия, така че е разбираема тази тяхна “податливост”. Иначе всичко е въпрос на пачки както се казва. Смешно ми е, че има хора, които си мислят, че правителството го е грижа за протестиращите (млади или стари хора) и затова си е променило становището по въпроса на 180 градуса.

Пълна забрана до окончателната победа на Комунизъма над Империализъма. Шест души достойни депутати. За бедна България никак не са малко. Бедният ми Мартин Димитров и той десен. Не си десен Мартине, най си лесен.

Всичко беше един голям театър на БКП по новому БСП! Няма друг виновен!

Комунистическата вяра не се нуждае от наука!

Послепис: Шистов газ ще има, споко! : ))

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Едно мнение за “Пълна забрана на шистовия газ до окончателната победа на комунизъма над империализъма!

  1. „Послепис: Шистов газ ще има, споко! : ))“
    1. Ако , дай боже, в недрата на България има залежи от шистов газ, рано или късно ще го разберем.
    2. Няма начин геолозите и минните инженери да не съдадат технология, по-щадяща околната среда от водното разбиване.
    3. При наличието на условия от т.1 и т. 2. България ще добива шистов газ. Ако не ние – то нашите деца. На тях също ще им трябва и светло, и типло.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s