За тия, за които е важен националният интерес на България и за това кои са се опитвали да го защищават, а кои – не

Понеже ми се струва интересна тази публикация, давам линк към нея и препубликувам началото и: Интервюто на Трайчо Трайков за оставката и АЕЦ Белене в @Twitter

Вчера на 18.03.2012 журналистката от mediapool.bg Полина Паунова взе първото @twitter интервю на министърът в оставка Трайчо Трайков. За интервюто доколкото знам помогнаха и Асен Генов и Константин Павлов – Комитата.

На мен лично много ми хареса интервюто, което Трайков даде на Лора крумова по БТВ. Каза много интересни неща, но не издаде нито една тайна, а само загатна, че ако знаем истинските причини изобщо няма да се интересуваме от тези малки въпросчета, които Лора го питаше. Не отрече нито за АЕЦ Белене, нито за Лукойл. За лобистките интереси и натиска също. Кой сложи банановата кора на неудобния Трайчо?

Предоставям ви интервюто от вчера:

Борисов е с уникален натюрел, а политиката води до морска болест.

Това казва министърът на икономиката и енергетиката в оставка, Трайчо Трайков в първото Twitter интервю на български политик, дадено за блога „Отворен парламент – граждански гласове“. (Прочети ДО КРАЯ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s