Подкрепете митинга на Движението за енергийна независимост

Драги съмишленици,

Движението за енергийна независимост „ДЕН“ организира митинг-шествие на 30 март 2012 г. (петък), сборен пункт 17,00 ч. при пилоните на НДК маршрут по бул. “Витоша“ и митинг от 18,00 ч. на площад „Независимост“.

Обръщам се към Вас за максимална активност в организацията и провеждането на това събитие. Това е първото публично събитие на движението, ние сме нова организация и разчитам на всеки един да се включи с ентусиазъм. Необходимо е да информирате всички свои близки, които споделят нашите идеи и да ги поканите за подкрепа и участие. На всички които участват в социални мрежи бих препоръчал там активно и ежедневно да информират своите приятели или социалните групи в които участват.

От понеделник, 26 март, 14,00 часа на ул.Алабин N 40 ет. 3 ще започне да функционира щаб за организиране на митинга. Там ще може да получите материали. Тези от вас, които биха желали и имат възможност, могат да се включат в организацията.

Офисът ще работи всеки ден от 10,00 до 19,00 часа, включително и петък.

Нека да положим усилие гласът ни да бъде чут и да помогнем за промяната в България.

Димитър Иванов, Председател на „ДЕН“

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.

Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

2 мнения за “Подкрепете митинга на Движението за енергийна независимост

  1. Драги ми ШЕВРОНчета, защо не си кажете колко ви платиха за това „движение“. Само наивни глупаци могат да ви повярват че ви дреме за България, важното за вас е паричката шевронска и нищо повече.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s