Защо петата колона на Русия в България харесва така много титана Бойко Борисов?

Ето един впечатляващ коментар от блога на г-н Инджев, който ми се иска да стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ; затова и го препечатвам тук:

Жесток смях се получи, Иво, тази сутрин. Нагласих се да започна и аз сутринта си с Люба. Чух й тирадата и се смях дълго. Да нарича моя Иво папагал, патката му патка! Виждаш ли как ти се чуват думите? Изслушах встъплението й, видях и днешната й програма и… прехвърлих на друг канал.

От теб разбирам, че единствено Татяна Боруджиева е правила опити за друга гледна точка относно темата за нашия премиер. За PR-ката на „Лукойл“ е ясно, но държането на Св. Шаренкова ме кара да те попитам: не мислиш ли, че Петата колона на Русия в България харесва Бойко и защо? Ако е верно това мое чувство, нищо хубаво не ни очаква с това правителство. Дано Едвин дочака повода за да стисне ръката на Борисов!

А иначе Бойковата ТV7 е сътворила и една съвременна версия на „Многострадална Геновева“. Моето заглавие е „Многострадална Ренета Инджова“. Ако не се лъжа и Люба я кани вече за трети път в предаването си. Страхотен повод – тази седмица бившата министър-председателка беше назначена за директор на „Националната стъкмистика“ (да, названието от Татово време на тази институция е валидно и днес).

Слава Богу, че днес имаме възможност да ползваме и външни статистически източници за собствената си страна! Г-жа Инджова се държи като третокласна артистка на сцената на посочената телевизия. Съжалявам, Иво, но ще оттегля някои от думите си в предишния мой коментар за „свободната“ журналистка Люба Кулезич! До нови срещи, жив и здрав!

Автор: Христо Бойчев

А ето и отговора на тази реплика на г-н Инджев; иска ми се и той да стигне до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ:

Към Христо Бойчев:

В ТВ 7 има инструкция когато се канят критици на Борисов те да се с ляв имидж. Целта е Борисов да се легитимира като десен (това е като разпореждането севернокорейския вожд Ки мир Сен да бъде сниман само от страна – вече не помня дали беше лявата и или дясната – от която не се виждаше буцата на шията му). По тази причина бяха поканили Буруджиева, която като цяло е за лявото.

Но с Шаренкова направо се гръмнаха в крака: цяла България разбра, ако някой се е съмнявал, че Борисов си и близък с такива, като Шаренкова! С нейните излияния тя му направи „услуга“ в стила на прелюбодейка, която се хвали пред приятелка снощи колко е бил добър мъжът й на задната седалка на колата!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Едно мнение за “Защо петата колона на Русия в България харесва така много титана Бойко Борисов?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s