Моя страна, моя България!

По случай заявлението на г-н Президента Плевнелиев: Моята България ще е по-малко зависима от Москва!

ЗАБЕЛЕЖКА: Изображенията и текста взаимствах от ТУК.

КРАТЪК КОМЕНТАР: Тия, които в момента обучават г-н Плевнелиев в публично поведение и държание, дали пък нямам прекалено оригинални разбирания за това как следва да се държи един президент?! Президентът ни става все по-мил. Прощавайте, но имам чувството, че го обучава в публично поведение някой… гей, по-скоро дори травестит. Заявявам това въпреки че нямам нищо против гейовете и травеститите. Но той все пак е президент и не трябва да се държи чак толкова мило. Прекалено е някак. То и Гоце беше много хрисим и мил, но той просто беше вълк, наметнал си овча кожа. А тук какво имаме все още не мога да разбера?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s