Е, най-после и аз се уредих да стана милионер!!!

Днес получих на имейла си следното безкрайно вълнуващо писмо, което при това е написано на български, вярно не много правилен, но все пак български език; адвокат ме уведомява, че съм наследил хубава сума от еди-колко си милиона от починали далечни роднини; няма начин да има грешка; поразен съм от късмета си, още не мога да се съвзема: най-после и на мен да провърви, и то тъкмо в момент, в който яката съм го закъсал; ето, сами се убедете, вижте какво пише там:

Добър ден Ангел Грънчаров,

Как сте днес? Аз съм почетен Емануел Egobiawa юрист и личен адвокат на покойния инж. Сергей Грънчаров, гражданин на вашата страна, който умря със семейството си няколко години назад чрез автомобилна катастрофа, тук в Ломе. След обширна генеалогичните усилия за научни изследвания, ние сме се съгласили да се свържем с Вас за издаване на освобождаване и прехвърляне Неговият фонд за вас, като фонд за наследственото имущество.

Ние чрез нашите документи и вашата страна консулство на посолството, ние откриваме, че той няма други роднини очакват съпругата си и единствено дете, които също умря с него на този инцидент. Така че, тъй като ви подкрепят и да отговори на една и съща фамилия с него, ние сме съгласни да се свържем с вас и да ви представи на банката, като протегна роднина от един и същ прародител, така че този фонд може да се прехвърля директно към вас, преди да се отнемат от банката.

Средствата се депозират с едно на банките тук и сметката една значителна сума, пари върху него оценяват сумата на осемнадесет милиона щатски Обединените членки само ($ 18 000,000.00) сега сложи етикет „предявила претенции, фондове“, които ви са законно право да претендира, тъй като бенефициента.

Така че спешно ни изпратите: трите имена, телефонен номер, Начало / Офис адрес, Професия и възраст, Семейно-членки и секс, личен имейл адрес

При получаване на положителна реакция, ние ще обсъди начините за прехвърляне. Аз съм да ви представя в извършването на тази искове и аз се гарантира, че това ще бъде екзекутиран в рамките на правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона.

Най-добър отношения!

С уважение, Адвокат Емануел Egobiawa

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите.

Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем…

7 мнения за “Е, най-после и аз се уредих да стана милионер!!!

  1. Предлагам от поисканите „трите имена, телефонен номер, Начало / Офис адрес, Професия и възраст, Семейно-членки и секс, личен имейл адрес“, да им изпратите само секс.
    🙂

    • Мога да му предложа секс, ама с… майка му, по нашенския обичай 🙂 Какво друго ми остава?!

  2. И АЗ ПОЛУЧИХ ТАКОВА ПИСМО САМО, ЧЕ ПОЧИНАЛИЯТ Е инж. Сергей Димитров.И НЕ ЕДНО, А 2 ПИСМА

    • 🙂 Явно всички ние имаме неизвестни, ала страшно богати роднини, които, почвайки да се преселват на другия свят, са се сетили за нас и са решили да ни ощастливят 🙂

  3. И аз днес получих такова писмо…преди време имах и друго подобо. Естествено … издирваха човек с моята фамилия :)))))

  4. Аз имам подобен случай.само че през сайт за запознанства ми пише мьж на 31г да му помогна да си вземе наследството от банката и да го издьрпам от там.като награда ще ми даде част от неговите пари.след като го разбрах че това е измама му предложиш да тьрси закони начини да се измькне от там.Писмата спряха и след известно време получавам писмо че сее оправил и вече живее в Англия с партниор и като награда че сьм направила опит да му помогна ми е оставил чек с 300 000 долара долара в мисията дето е бил и да се свьржа с тамошния управител.ТОЯ управител ще ми изпрати чека с международни куриери но трябва да приведа 320долара за разходи.разрових как става пренасянето на чекове от тая дьржава и отговорих че сумата нее такава каквато се иска.И играта продьлжава ще видим как ще се развие по натьк.Ще ви пиша пак за продьлжението.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s