Дали не сме нация от идиоти, избрали си бандит за Премиер?

Тия дни отново излезе информацията, че Бойко Борисов е бивш мафиот, свързан с нарко-бизнеса. Това стана след като германски вестник установи допълнителната информация, че част от информацията, публикувана в „Уикилийкс“ всъщност е информация на ЦРУ, а не е просто мнение на съответните дипломати. Т.е. дипломатите се позовават на данни на ЦРУ, което придава допълнителна тежест на съдържанието на грамите, че Борисов е в бизнеса с амфетамини.

Последвали събития потвърждават тези констатации. Мистериозното изчезване на Братя Галеви, след като бяха осъдени, сочи към покровителство на властта. Братя Галеви е всеизвестно, че се занимаваха и с наркотици, и то именно с амфетамини – използвайки фармацевтичната база в Дупница. Говори се, че Бойко е съдружник в този мафиотски бизнес и до днес. Така че едни факти съвпадат с други факти.

Още нещо интересно става тези дни. Касим Дал ще прави ДПС-2, което ще е лоялно на ГЕРБ. Откакто се отцепи от ДПС, Дал е патерица на Бойко. С подкрепата на ГЕРБ Касим Дал нагласи свой човек за шеф на Главното мюфтийство, въпреки решение на съда в полза на бившия мюсюлмански началник Недим Генджев. Тези събития напълно пасват на някогашните слухове, че именно Касим Дал (докато е бил в ДПС) е уредил Бойко Борисов за главен секретар на МВР.

Касим Дал, а не царят е причината Бойко Борисов да започне шеметната си кариера – от разследван от службите човек до техен началник. Точните думи, които съм чул за отношенията им тогава е, че Бойко Борисов е „лизал ХХХ“ на Касим Дал, за да го уреди в МВР.

Изобщо, фактите един подир друг се потвърждават едни други. Накрая вероятно ще се потвърди и най-важния факт – че сме нация от идиоти, които ще преизберат този престъпник, независимо че прекрасно знаят що за „стока“ е…

Написа: Dobri Bozhilov

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s