Защо медиите не смеят да гъкнат по повод бандитското минало на Б.Борисов?

Значи ако аз съм изнасилвач, а съседа е педофил нямам никакви проблеми, защото не съм само аз кривнал от пътя – така ли да го разбирам? Освен това, господин Инджев, искам да ви кажа, че мета-амфетамините, с които е търгувал Бойко, са най-големият боклук от всички наркотици, познати на човечеството – с изключение може би на една обаче малко позната и все още не толкова използвана субстанция. Този човек отвсякъде лъха на контрабандист и наркотрафикант.

Той е милиционер, каратист с дебел врат и масивно телосложение. Кой знае какви ги е вършил – като знам онова, което е излязло на повърхността за живота и методите на тези хора?! Нищо чудно да е рязал уши, изнасилвал мъже и всякакви такива. Всичко от вътрешния мир на един човек е изписано на лицето му, жестовете му, говора му, походката му.

Погледнете Бойко Борисов, господин Инджев, на какъв ви прилича? Ами неговият пръв помощник Цветанов? Вие бихте ли искали да имате такива приятели? Да си пиете заедно кафето и да излизате на по бира? Да имате приятелски семейства?

Не е ли ясно защо медиите не смеят да гъкнат? Не е ли ясно защо съпартийците им са като препикани? Не е ли ясно защо Трайчо Трайков беше толкова щастлив щом го уволниха и побърза да се махне и изчезне някъде вдън земя? Не е ли ясно защо Плевнелиев не искаше да става президент?

Така че идеята да се правим на ударени – защото тия неща може да са дело на БСП и на Станишев, а пък тия са лоши! – ми се струва, меко казано, тъпа. Тук получих и отговора на въпроса си от предишния ми коментар, който не се появи – трябва ли сам Господ Бог да слезе от небето и „потвърди“ обвиненията срещу Бойко Борисов, за да се случи нещо след като тези на ЦРУ не ни се струват сериозни? И отговорът е: ДА!

Но и това не е много, защото като се замислите Бог какво казва – равенство, блажени са бедните… малко не ви ли се струва като социалист, а? Може да е членувал в БКП. Може да си е пил ракията с Първанов и да са се наговорили. Възможно е, възможно е…

Posted by AZ

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 мнения за “Защо медиите не смеят да гъкнат по повод бандитското минало на Б.Борисов?

 1. Съгласна с въпросите, но никъде в Библията не се говори за равенство в креационистичния универс, освен в така лелеяната от човечеството лява идея, чието начало е отбелязано в същата книга…

  • Началото на „така лелеяната от човечеството лява идея“ е в Библията, така ли? Ако е така, тогава защо вие, левите, разстреляхте толкова много свещеници?

   • Не сте схванали, че коментарът ми е изцяло против „лявата идея“. Симпатиите към нейната демагогия са всъщност началото на злото ни, но хората не си дават сметка за това, защото както в Средновековието не четат Библията… 🙂

   • Оппа, в Библията е пълно с „разстрели“ – цели народи погиват, унищожени по Божия воля…Или по волята на Сталин, Ленин, Мао Дзедун…Дали свещеници или други – какви пет лева, важното е в името на някаква идея някой да мре, да има виновни – пушачите, кучетата, котките, простаците – стоп, последните са под закрила…Христос и Махадма Ганди – са нещо друго.И Христос (да, той е „лявата идея“) никога, ама никога не е мислил да прави църква, да има папа и свещеници, които се наричат „братя“, но са „сестрички“…В този ред – внимавайте с пълния член, граматиката и пунктуацията в горния текст. Че само пет деца са с шестици по БЕЛ, 500 са двойките – на вашите деца ли са?

   • Нещо твърде много си се объркал, сравнявайки Христос с Ленин, Сталин и Мао, но какво да се прави, жестоко увредените от комунизма съвсем не са малко…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s