Подкрепяйки София Прайд всъщност подкрепяме свободата в България!

София Прайд (Sofia Pride) 2012

30 юни 2012 г., 16:00 до 19:00

Петият, юбилеен София Прайд ще се проведе на 30 юни. Както в предходните години, събитието ще бъде съчетание от социално-политически протест и развлекателни елементи. Мисията на прайда е да повиши видимостта на маргинализираната ЛГБТ общност, да поддържа обществения дебат за приемането й и да покаже на всички нехетеросексуални българи, че не са сами.

На събитието ще присъстват европейски политици, дипломати, български и международни организации и, разбира се, хиляди обикновени българи, които искат да живеят в общество, свободно от хомофобия.

Шествието ще завърши с голям концерт пред Паметника на съветската армия. В шоуто ще се включи цяла плеяда обичани български звезди – Мария Илиева, Софи Маринова, Орлин Павлов, Поли Генова, Цветелина Чендова и нашумялата момчешката банда Voice of Boys.

ПРОГРАМА

16:00 Събиране пред Паметника на съветската армия

16:45 Официално откриване с речи

17:00 Начало на шествието

18:00 Концерт пред Паметника на съветската армия

23:00 Афтърпарти в ID Club

Поканете приятелите и близките си, защото, колкото повече сме, толкова по-силно ще бъде посланието ни!

Повече инфо за събитията, придружаващи прайда, можете да намерите на този адрес.

ЗАБЕЛЕЖКА: Аз самият получих следната лична покана за участие, която си позволявам да препратя и към ония, които споделят родствени виждания по проблема:

Здравейте г-н Грънчаров,

Бих искал да ви поканя, ако имате път през София, на Sofia Pride на 30 юни от 16:00 на Паметника на съветската армия. Ще се поразходим малко, ще бъде много весело, много пъстро и ще завърши с концерт на Мария Илиева, Софи Маринова, Орлин Павлов, Поли Генова, Цветелина Чендова инякакви други! Много бих се радвал, ако дойдете да ни подкрепите, както го правите и в блога си.

Поздрави!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s