Боце изпробва сценария на Гоце

Дами и господа, я си спомнете: кога Гоце си призна, че е бил доносник на ДС? Доста време преди президентските избори. И когато трябваше да се избира Президент, това вече не беше новина и много хора го забравиха. А пък други се радваха и одобряваха, че Гоце е агент.

Тази тактика, за съжаление, се оказа печеливша за него.

Сега Бойко Борисов си признава за гафа с Мишо бирата. Има грами на американското посолство, че е най-общо казано мутра. Оплаква се, че е самотен, че е загубил приятелите след като е станал примиер. Щял да вземе некаква жена или пък не. Сесил Каратанчева получавала намеци и т.н, и т.н.

Та сега едни хора го жалят, други му се радват. Мъж и половина бил, че и артисва. И всичко това се коментира в момента, т.е. една година преди парламентарните избори.

Та когато дойдат изборите тези неща няма да са вече новина и ще се повтори сценария „Гоце“.

А сценаристът… все един и същ явно…

Написа: simeon234

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s