България е в НАТО, е на страната на защитниците на свободата – срещу силите на терора, тиранията, диктатурата

Един твърде позакъснял мохикан на комунизма, чието съзнание явно ни на йота не се е променило в тия години след 1989-та, т.е. който живее изцяло с представите за света отпреди 40-50 години, именно др. (неудобно ми е да го нарека „господин“ да не ми се обиди!) Rumen Dechev, е написал любопитно, бих казал даже сюблимно неадекватно на реалностите становище по повод случващото се в Сирия; прочетете неговото параноично сталинско мнение, а по-долу прочете и моя коментар в тази връзка, щото аз, разбира се, нямаше как да пропусна възможността да го бъзна, щото за мен са много интересни такива динозаври на комунизма:

Войната наближава. Банди от муджахидини, подготвяни от САЩ, тероризират мирното население в братска Сирия, а западната пропаганда обвинява за всичко сирийското правителство. С тази дезинформация подготвят общественото мнение за близката война.

С редица договори и американските военни бази у нас България е привързана към агресорите. От нашите летища ще излитат самолетите, които ще бомбардират Сирия. Но зад Сирия стоят Русия, Китай и Иран. Войната може да прерастне в световна и ядрена и България да бъде изпепелена.

Трябва да направим всичко възможно да спрем това безумие, най-малкото да настояваме за неутралитет на България в бъдещата война. Имаме нужда от помощта на всички, които разбират огромната опасност. Готвим антивоенен митинг за септември. Нека всички, които имат желание да помогнат, независимо от коя част на България са, да се обадят. Имаме нужда от помощта Ви.

Това пише другарят червен пацифист; ето какво му отвърна моя милост:

Г-н Дечев сънува явно призраци, някакви „муджихидини“, подготвяни от „световния империализъм“ и пр. докато истината е проста: има един кървав диктатор, подкрепян от друг диктатор, Путин, срещу когото е целият въстанал сирийски народ! Това е действителното положение.

Война няма да има, има такава световна война само в съзнанията на хора, които живеят с представите на една отминала епоха. Ще стане като в Либия. Арабските революции продължават, още един диктатор ще падне, такъв е ходът на историята.

Прочее, България е в НАТО, нека тия другари да имат предвид това: ние сме на страната на силите на свободата – срещу силите на терора, тиранията, диктатурата. Русия начело с Путин е на страната на силите, борещи се срещу свободата и демокрацията в една предварително обречена битка…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “България е в НАТО, е на страната на защитниците на свободата – срещу силите на терора, тиранията, диктатурата

  1. Ако вземеш и се върнеш надзат в твойте публикации ,в твоите си и намериш тази дето беше публикувал за пребиваването на ‘баш националиста“ нашенски Волен в москва.И ако се върнеш в твоята си побликация и видиш къде и с кой е бил там.И ако свържеш заловените в Испания тез дни терористи (пио „случайност“ били в руски воиски> И като свържеш със заловените тез дни на булгаристан граница (по някаква случайност уж от Чеченски такива).И като свържеш подкрепата на Москва ,безрезервната и военна подкрепа на диктатора Асад и др Диктатори ,като Иранският Махмуди Наджат.И не е много пък далеч от е така да си помисли „неприлично“ някой несъвестен „дали пък Бургаските скорошни „неволи“ неса в този ред на свързана мисловност….“.Да не изреждам и още такива други фактологически ,непосилни да ги навърже в логическа свързаност шопа пред клетката на жирафа“.А много изпонаписах,но кой съм пък аз,някъв прос лут,дето и по телевизоро неса го давали!

  2. И гори България ,всеповече и повече гори отвсякъте утънала до дъно в грях.И взривове.И тус.А ‘вярващи“ много,отиват в църкви,палят свещт и викат „дай ни Боже ,дай,богатство ни дай и здраве“.И покаяние няма,а случващото се горящо с „научни“ сгодни според ,както на „вярващите “ износи да неса те виновно греховни
    „Дай Боже,пожярвай ни на луже вярата,не гледай какви са делата ни спрямо ближният“.Бог дали ще да се съгласи на такава зделка..
    Аз викам .няма да стане тая,така АЗЪ викам!А и „небесните“ обикалят и чакат,понеже дошло е времето!Вече!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s