Най-новата песен за вожда: „Всичко е на Бойко!“

Някои интересни коментари, подбрани от мен, всички коментари иначе се намират под клипчето в youtube.com или именно ето ТУК.

Не разбирам защо всички го плюят човека. Дреме ми на знаете кое, какъв е бил преди 10 години, от това което виждам аз, той май е единствения, който се опитва да оправи държавата и на който всъщност МУ пука. До кога ще продължавате да гледате в миналото не ми е ясно? ОК. Бил е мафиот, мутра, изнасял е петрол незаконно, ясно ми е. И к’во от т’ва? Сега не го прави. Сега се опитва да прави неща, на които много хора (политици и тем подобни) не им пука. Хора, които само гледат да „муат“ у гЪзЪ си. 🙂 (MrDEA666)

На какво ли не са способни комунистите!? Толкова ги е яд че Бойко ги гази като валяк асфалт , че то не са песни то не са басни, вицове, лъжи… (stichoish)

Ейиии колко слепи хора има… Бойко гази нас ве бастун, къв асфалт къв валяк?! Точно заради такива „коне“ с капаци! (everlastt)

Ами честно казано като се замисля преди 10-15 години е било къде къде по-добре… да трудно се е излизало в чужбина, но хората са имали работа и къща над главата си, и не са се притеснявали, че няма да могат да си изхранят децата! Така, че лично според мен по Бай Тошово време си беше най-добре! (TpaBMaTuK)

Няма по-малоумен народ от българския… Вечно кисел и недоволен и плюещ! Сега е песничка за Бойко, след 2 години ще е за Станишев, след още 4 за Първанов и т.н… Жалки и бездушни хора, продължавайте да се занимавате с простотий вместо да се трудите над себе си!!! (Marin Stefanov)

Избори се печелели с добра организация и прост народ! Честито! (martinlrbg)

Борисов си заслужи и подигравките, и недоволството и в това няма нищо чудно, защото по необразован и същевременно самонадеян премиер не сме имали.(TheRRR2010)

Еdinstveniq 4ovek, koito moje da povede naroda kum po-dobro (Бойко е единствения човек който може да поведе народа към по-добро) – (romabavareca)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

8 мнения за “Най-новата песен за вожда: „Всичко е на Бойко!“

 1. Аз бих само така да кажа,преди да се излезе на навън ,там в скубщината по обществено всенародно веселие по смело плюене,добре би било един бърз поглед в огледалцето ,така прическата да неми да се е развалила и да излезе някой некореспондиращ с истината разкривен образ при заснемане от телевизоро.Рекох дето..
  А момент и народа да се изкаже „какъвто народа такива му и управниците“ – народна песничка или приказка беше,бе няма значение..Не .“нема“ не „няма“

 2. Ohh,ех.ОХХ,как да кажа сега,хем да е ясно за тез дето ,както един кондуктор от Видин викаше „имаше в учебника косъм,та за това несъм се изучил“ – догадило му се на човеко,случва се „свят шарен ,хора разни“,на едни им се догади,на други не и си продължът с изучването до ниво естетично.А нали както се каже нещо ,какти рече чичко Айнщайн и ^ годишно да му стане пределно ясно и разбираемо ,а също така и на изученият най.
  Ма те наплаших съ ,а как погина суматие народ като ми скокнат от психиатрията,дето бялата лястовица рече Бог да се яви,ма не за шоу да се яви пък точно в психиатрията,а по други назначения.А и в Иран тръсна та ягле колко невинни погинаха.В италия май да няма погинали.То и в гоцево пернишко не погинаха,ма се порути много кащя и ще да изгинат другарите за тая пуста пара да реват.Аз невинен съм дето за всите тези и не само работи рекъл съм впреди да….
  То и за „африканската плоча“ лани дето рекох.А то гле пъ как безпочвено съ притисних,нали ми казано беше,че неразбираемо ми реченото виртуално с умрели букви.
  Да плуна по управниците,е айде една плунка по малко при такова големо количество,не бе просто ми зашушено някак си да за това.А пък и да плюна ,нали нагоре по „началник “ на Републиката и плюнката по гравитационен път ще падне връз мойте очи,що да се харча без да има резултат от това.
  Не бе,несъм ничии симпатичен платен поклонник,нали рекох,че няма кой да ми нахрани бълхите.

 3. Виц :

  2012 г. е! Висшист ,напечен от слънцето с пот на челото, с три дипломи по педагогика или ако щете по медицина, търкалящ тенджера, продаващ варена царевица по плажа на Несебър крещи: – „Кочана на Бойко, кочана на Бойко, купете сладкия кочан!!!“

 4. Та те като рече за тридипломният продавач на масура,тъ са сетих !
  За какво съ сетих?!А да,за „В Х О Д“ – дето,аа този ох другаря милиционер де(не не полицай,за преди,не сага в модерните виртуални високо и свръх високотехнологични).Та те тоя „милиционера Т“ да влезе,ма пък тя вратата за влизане затворена и на нея написано е онуй „В Х О Д“.Та стой човеко гругаря милиционер,чете (аа можеше да чете) написаното и вика „брей па са не маана с тиа съкращения,кво пъ значи това сега,как да разбера,тъ да влезна“.Ма те тогава имало и други човекоподобни „в образ и подобие налични“ тъ му отворили вратата и с „а първо беше словото“ дипломирано и изучено (многодипломно) му почснили що е то „съкращеното с буквици изобразено“.Та те така.А сега няма ,сите са изучили с много многодипломни изучения виртуални със запетайчици налични също така много,а както и с налични много буквици също така виртуални (умрели такива буквици).И на професионалните обикновени (шафьори примерно),дето си нямат ни една изучена дипломица тъ само до ниво „а първо беше словото“ са изучили няма кой да им поразясни изучено реалити за запетайчиците.Ма то пък и в реалити „а първо беше словото“ май запетайчици няма.Е да затова така,няма никой.Ааа видели ква била работата госпожо бълха.
  Ма чака де,тоя програмиста дето са подлудна та изпотрепа околните,не е ли на риалити ги потрепал.Брей збръкана такава,да немож съ начуди.Брей,брей>

 5. И те,нещът тея бълхите дасъ научат буквици виртуални да ядът и това сие.Его и плъхче гледа на телевизоро тоя с буквиците,ама неще да отхапе пъ ни ведна,а те тая твъдата коричка лебец съ измъчва и шъ зема да си потрошо зъбите.Те нещът тея гадини да съ научат умрели буквици да ядам ,че да мъ остават на мира и се от мен да щът да ги нахранвам.Пъ то няма от къде да взема тая ръна,а нали са ми поверени да съ погрижвам за тех ,господар нали съм най.
  Ракийца има малко,ма пъ нещат и да я подушат,камо ли пък да пинат и упианени да им жеселба тъ да не си спомен спомнят за ръна.Нещът и те това си е.Мъка с тея на риалити живи животинки.

 6. Те ,все да кажа,пък тио не е едно да се каже „капка роса а в нея океан безкраен“ както рекох някога през зимъска на 2010г по общението буквеновиртуално с радиоточката на „хоризонта“.Не е едно да се каже,пък и с умрели буквици да го кажеш.Пък те тези умрели буквици докато скоросно се разчетат булвица по буквица и тука виж минал един човешки живот,краткият миг „човешки живот“.
  А хилядните от седкундицала летят безвъзвратно.Тъ да реча.За кое да реча?!
  А за „чудотворните икони“ и „свети кости“ да реча.
  Кво,за това де ,дето савкупният най „вярващ християнски народ“ и „пастирите също така вярващи негови“.Та търчи тоз народ,много,маса народ,търчи единвръз друг,бутане ритане,надпревара неудържима,кой най пръв да стигне до „чудотвиорните“,да се подреди най отпред,да вземе,колкото може повече от „чудото“ да вземе,нали без пари е ,на далавера,да не вземе някой друг да се докопа ,да вземе и „чудото“ да свърши,да се изчерпи наличното количество,пък знае ли се кога ще да е следващата промоция.“Дай Боже,дай“.Спокойне брей „Бог си знае работата“ не се нуждае постоянно да Му се вика „дай“,нали Рекъл Е „на всекиго ще се даде,всекиму спорет далата му и каквито са“.Бог е справедлив (е малко строгичък,чесно казано),но не забравя задълженията си към никого и на всеки индивидуална сметчица завежда,без да надписва, от чужда да прехвърли по лични симпатии,на бизнес и др.основание.И не лъже,не се е изучил на такава деятелност най разпространена измъждо тези дето по образ и подобие пущи да вредат по земине тук и на околовръз.Но пък и никък несе хваща на лъжливопоказни „верващи“.И Рекъл май Беше,ако не бъркам де „дай,че да ти се даде“.Ма то пък и вярно някък си идва от техниологично гледна така,само да се взема,взема и изчерпи се няма,като никой не сложи (риза една примерно дето в повече му за ближен някой да има.дето някой друг ближен му взема кожата).Уж една буква,а е колко много са исипаха и сега докато се разчетат и айдее минаха 2000 или повече години.
  Разговар на 13 на 13 -номер ,с бълхите дето разговаря.Онлайн почти.

 7. Грънчаров Ангел,тая Г-жа Бълхата вика,че дето знае по научному с еперични доказателства да ти докаже що да ти докаже?!
  Що ти ниса стресира от най страшното и заразно ,дето всинца карантинно с високи бетонни стени съ защитиха преградно,пък ти съ оказа чъ незнаеш колко рисковано съ рискуваш ,като ниса защити.
  Знае вика тя Г-жа та Бълха,мъ нище да сподели подробности,вика „ноухау тува,аФторски и сродни права требе“ ли да и съ защитуват пък тогвас.
  Къде пъ са изичи и това същество бе и за „граждански и сродни права“ зе да съ запъва брей.!

 8. Аий спесно питане имам такова едно,щото нали пък нямам така от де информирано да съ информирам !.
  Питането: Абе някакво страшно природно и соцялно,а и не само ли е станало по тез черноморските пясъчни брегове та така всинца спешно съ изнесоха те там.И журналя от национални тъ и не,соццялен най министър,реггионаленна също де министър,културан ен най пак де министър.Какво така вкупом се вси са изнесоха там по спешна най спеш (май не пеш) спешност.Тук по тез най високозамогналите се и развити от где да погледнеш севорезападнали от крайният сталичний квартал налево никой ,ни краченце само ей така пробно да пробва нище ниса засилва.Ма то да,нали като всичко си е най развито и идилия насам по тез земи северозападни в Ъгала на ада,нужда такава височайша спешнопосетителна никаква ненужна.Но те така да питам понеже пък нали съм гражданя от същата тази де Република,на грижа ми де! Ако нещо нужно за помощ на бетстващите по тез пясъчни черни морски брегове.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s