ГЕРБ са най-гнусните управляващи България досега!

Намирам току-що във Фейсбук едни думи, които ми се ще да стигнат до колкото се може повече хора – и най-вече до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ, поради което ги публикувам в отделен постинг; ето тия думи, които, мисля, добре охарактеризирват времето, в което живеем – и един ден нищо чудно да влязат и в учебниците по история; ако ли пък не, в учебниците за съвременните български нрави и психология положително ще влязат; та ето какво пише г-жа Daniela Miteva-Krokodilova:

Господи, прости ми… До там я докарах – да цитирам Мишо Шамара, ма пък като е право момчето:

„А, ве, брат, луд ли си: Бойко четвърта година е на власт вече и само се оплаква с предните, хахахаха! Бахти малоумното! Ми щом за четири години не може да се оправи, баси некадърната свиня е: все другите са му виновни!

Истината е, че най-гадното управление досега е неговото. Хората живеят в страх и бедност. Репресират всеки, който не им лиже гъза. ГЕРБ са най-гнусните управляващи държавата досега. Те са най-голямото зло, случвало се на България.”

Това бил казал Мишо Шамара – тук вече подемам аз, Ангел Грънчаров. И аз мисля, че е прав, вярно говори, само бих добавил това: ГЕРБ са гнусни толкова щото са еманация, продължение на БКП с други средства – и в друго време. Тъй че те са просто продължение на онова най-голямо зло, случвало се на България – комунизмът – а не че са надминали комунизма по гнусотията и злобността си. Просто са едно и също нещо. Само, тъй да се рече, са се предрешили, нали знаете оная приказка за Илия: Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия!

Та и работата на комунистите е абсолютно същата. Това исках да добавя. ГЕРБ са останка, рудимент на комунизма и на БКП. Те са новото лице на БКП. А Боко е нашият нов Тодор Живков. Това е. Тази е истината. Иначе Шамарът е напълно прав и съвсем няма значение кой казва нещо: ако вярно говори, и ако е що-годе искрен, значи бива да бъде приветстван. Истината винаги трябва да се предпочита пред лъжата, пред лъжливите и лицемерни думи. У нас в момента лъжльовци колкото щеш, ето, Шамарът, оказва се, почна да говори някои истини, тъй че хвала на момчето!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 мнения за “ГЕРБ са най-гнусните управляващи България досега!

 1. Съгласен,
  ИЗЦЯЛО!
  Какво правим оттук нататък?!Къде са и другите хора от ДСБ да ни осветлят, да ни кажат, те – как я мислят и ТУК.Нима не биха имали пространство ТУК за това?!Нима след в-к Седем пишещите политици
  на ДСБ – нямат форум?!Къде и защо се смръзнаха младите….
  Нали и ПРАВИЛНАТА политика влиза в обсега и огромното прост-ранство на ТОВА МЪДРО, ГОЛЯМО, МНОГО, МНОГО ЛЮБОЗНАТЕЛНО и ВЕЧНО СЪЩЕСТВУВАЩО ЖИВОТНО – ФИЛОСОФИЯТА!!!
  Щото и за жалост, аз съм си, освен ГРАЖДАНИН на Варна тук,
  която титла ме много възгордява и задължава, още само един простичък техничар, върличък, но внимателно каращ колоездач,
  слаб писач, а с другото, в което съм силен няма и защо да го споменавам, тъй де.Нали.
  Та затова имам нужда от актуална информация и от изворите по
  въпроса.

  06.10.2012г. ВЛАДИМИР МАРИНОВ ПЕТКОВ-ТРАШОВ

 2. Към автора: Приятелю мой, съгласен съм че ГЕРБ е най-голямото зло за България и презирам тая партия с цялата си душа… Но да сравняваш управлението на Борисов с това на Живков е жалко и срамно. През соца нещата бяха коренно различни, не се заблуждавай.

  П.С.: Според българският правописен речник, прозвища и прякори се пишат с кратък член – следователно „Шамара“, а не „Шамарът“.

  Тенкс и лек ден! 😉

  • Аз нарочно го пиша „Шамарът“, по-колоритно ми звучи някак и има нюанс на известна ирония 🙂 Ний, писателите, често нарушаваме правилата на филолозите, прави ни кеф това 🙂 Не се разбра каква е разликата между Тодор Живков и Бойко Борисов след като и двамата са ярки носители на все един и същ манталитет и какво е толкова „жалко и срамно“ да ги сравнявам, ама карай да върви…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s