Неудържимият възход на късметлийската фамилия Стоянови

Кандидат-конституционният съдия Петър Стоянов, бивш президент на България (!), още по-бивш адвокат по бракоразводните дела, който всички пловдивчани го помним как ходеше по Главната улица на хилядолетния ни град, обут с джапанки и панталон за 5 социалистически лева, явно е решил да се завре на непроветриво и уютно място в Конституционния съд, където ще получава две заплати, на конституционен съдия и доживотна пенсия на бивш президент. На някои хора им върви в живота, нали така. Нека, нека да има щастливци. Нека да има храненици на демокрацията. Интересно ми е само кога ще се наядат, дали някога ще се заситят, а, вий как мислите?!

Чета на едно място любопитен текст под заглавие Петър Стоянов – лични и бизнес връзки; прочетете го ако искате и вие. Ще научите много неизвестни факти от биографията на втория демократичен български президент. Който също е бил агент на ДС с кличка „Виктор“. Подобно на Гоце. От тая напаст от ДС едва ли някога ще се отървем. Няма отърване от тия наглеци. Като капак на всичко са ни и морални тартори, поучават ни кое е добро и зло, кое – справедливо и несправедливо, учат ни, мъмрят ни, казват ни как следва да мислим и пр. Кеворкян примерно е такъв. Кой ли не е такъв…

Отбелязани са накратко в този текст и някои от материалните придобивки на сем. Стоянови, а също и на целия род Стоянови. Най-много върви в бизнеса на обичното братле на Петър Стоянов – Емил. Той е нещо като „българският Бил Гейтс“. Нещо подобно де, не същото, ама подобно. Вижте, интересно е. Трябва да се знаят тия неща.

Във връзка с кандидатурата на г-н Стоянов за конституционен съдия, лансирана лично от Премиера Борисов, моя милост дръзна да напише следния коментар тук-там в Мрежата, където се водят разговори по тия събития:

За Протокола да отбележа: синът на брата на Петър Стоянов е на хубавата длъжност заместник-кмет на град Пловдив. Чини ми се, че това момче е голям късметлия: на 23-24 годинки вече се издигна на тоя пост, което му вещае голяма кариера; нищо чудно един ден туй даровито момче също да стане президент на республиката ни – ако вземем предвид толкова стремителния старт на кариерата му…

Разбира се, баща му е платил суха пара на ГЕРБ та да му купи този пост; на себе си пък купи евродепутатско място, на сина си – зам.-кметско, а на обичното си братле сигур ще купи и мястото на конституционен съдия!

Да живей българската демокрация!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Едно мнение за “Неудържимият възход на късметлийската фамилия Стоянови

  1. Нещо написано преди 40 години ,което горният коментат потвърждава.

    „Вчера роденият Иванчо от Горубляне, който може да има заложбите на велик астроном, инженер, артист, никога няма да отиде по-далече от местното ТКЗС, докато някой Володя (за определени кръгове това е също българско име), седнал в „Чайка“-та на баща си, ще заеме място в университета и след това – където си иска.“

    Това е цялата статия – http://goo.gl/8lIku

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s