Всички тия Боковци, Янета, Воленчовци, Доганчовци, Дмитриевичи, Гоцета и пр. са рожба и продукт на толкова милия Ви комунизъм, скъпа ми другарко!

Понеже политическите младоженци Яни Янев и мутрата Марешки не спират да дефилират всяка сутрин по телевизиите – интересно, кои ли бездънни партийни каси плащат тия медийни изяви на двамата смешници, имам прозрение, че това най-вероятно го прави бездънната и така щедра партийна каса на управляващата партия ГЕРБ! – моя милост вчера не издържа и написа следната кратичка реплика във Фейсбук:

Подкупната, разкапала се от разврат политическа курва Яне Янев, която за пари се отдаде на кого ли не, ни говори всяка сутрин от телевизионните екрани за честност и достойнство, а пък партньорът му, именно бандитът Марешки, се изживява като морален стожер на нацията ни! Майчице мила, докъде е докарахме щом търпим точно такива да ни учат на морал?!

А ето сега и няколкото коментара по така и така поставения казус в същия този Фейсбук; ще ми се те да стигнат и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ, чийто нов брой (в хартиен вариант) излиза от печат днес, в късния следобед:

Darina de Liefde каза: За какъв морал може да става въпрос изобщо в държава, в която садистичните убийства стават ежедневие – изгарящо куче вие неистово от ужас и болка и никой не му се притичва на помощ – къде е морала тук? Комунизмът произведе скодоумци в тази държава – жестоки, безсърдечни, далавераджии, бандити – това е тъжното ни наследство; вижте, четете ето това:

А знаете ли, че в кв. Люлин в София е изгорено живо куче? Изродът е затрупал къщичката на кучето с камъни и го е подпалил. Може би тази нощ една душа волно се рее, а свобочът се е хилел доволно…

Daniela Toneva каза: Няма партия, която да защитава на практика интересите на хората… досега да беше вдигнала хора по цяла България…

Darina de Liefde каза: Няма защото във властта влизат само лапачи – те не мислят за народа, те само лапат, а устите им, брате, с градския клозет не можеш да запълниш!

Daniela Toneva каза: Влизат себеподобни… със сходен начин на мислене, интересуващи се предимно от себе си…

Ангел Грънчаров каза: Г-жо Тонева, политическият нихилизъм, който благоволявате да проповядвате, сиреч, тезата „Всички политици са маскари“, е угодна и много полезна тъкмо за истинските маскари в политиката, такива като Янето и прочие; има и свестни и сериозни политици у нас, които обаче са така неудобни на мерзавците, че те изпотрошиха луди пари да плащат на медиите да ги оплюят така, че сега такива като вас глашатаи да могат до изнемога да повтарят: „Всички политици са маскари, няма нито един свестен…“. Сега сфащате ли чия марионетка сте като повтаряте тия приказки – или не сте марионетка, а и Вам плащат да дрънкате тия нелепици?!

Рада Т. каза: Кой произведе тези неща е въпрос, на който ще си отговорите само ако се замислите, а не да повтаряте като папагали заучени фрази! Защо ли такива неща не се случваха преди 20-30 години?

Ангел Грънчаров каза: Случваха се такива неща преди 20-30 години, другарко Рада Т., случваха се, ох, как се случваха! И още по-отвратителни неща се случваха тогава, в славната ера на незабравимия социализмо-комунизъм, който явно Ви е така близък до сърцето. Какъв разврат, каква корупция имаше тогава, косата ще ви се изправи само ако си представите, т.е. ако успеете да се отървете от „романтичната“ си илюзорна представа, която така щедро натрапвате сега на младите.

Та всички тия Боковци, Янета, Воленчовци, Доганчовци, Дмитриевичи, Гоцета и пр. са рожба и продукт на толкова милия Ви комунизъм, скъпа ми другарко; вие как си мислите, те да не са ни паднали тука от Луната?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “Всички тия Боковци, Янета, Воленчовци, Доганчовци, Дмитриевичи, Гоцета и пр. са рожба и продукт на толкова милия Ви комунизъм, скъпа ми другарко!

  1. Двете изказвания са лично мои, незнам коя е тази кранта която ме цитира ….свързани са с публикации във Феисбук…само сакати кранти копие по образ, копие по име, копие по изказвания, копие по начин на мислене и живот….въпрос на време …всичките в пандиза

    • Защо да е непременно „кранта“ оня, който Ви цитира? Аз също Ви цитирам, „кранта“ ли съм? 🙂 Като Ви цитира някой, той показва уважението си към Вашата мисъл, Вие го наричате „кранта“ заради това, и какво излиза тогава? Жива лудница 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s