Цялата платена поръчкова социология отиде по дяволите заради скандална анкета, показваща, че Костов е 4-ри пъти по-успешен политик от Боко!

Вчера в един солиден сайт попаднах на анкета с въпрос: кой е най-успешният политик за 2012 г.? Участвах в нея, дадох своя глас и видях, че анкетата дава крайно неочаквани от никой резултати; по-долу публикувам моментната „снимка“ на тия резултати, според които класацията на най-успешен политик води Иван Костов, който събра четири пъти повече (!) гласове от народния кумир Боко Борисов! И три пъти повече от самия Дмитрич, вожда на нашата родна комунистическа партия! И от новата любимка на родната ни комуно-олигархия Кунева Костов даде три пъти по-голям резултат! И 13-пъти по-силен резултат даде от Президента Плевнелиев! Убийствено. Цялата платена поръчкова социология отиде по дяволите заради тази скандална анкета!

Тази сутрин откривам, че сайтът, разбира се, вече е махнал същата тази анкета, съдържаща толкова неприятен резултат; да, анкетата вече наистина я няма. И помен от нея няма даже! Не вярвам анкетите в този сайт да стоят само по един ден, днес има обаче съвсем нова анкета, утре с интерес ще проследя дали и нея ще я махнат, т.е. интересува ме да установя дали сайтът държи анкетите си само по един ден. А ето сега ония резултати, които запазих, понеже тогава реших да ги публикувам във Фейсбук; ето какво написах там тогава:

Вижте анкетата отдясно и отдолу, също можете да участвате в нея, резултатите сега-засега са следните:

Кой е най-успешният политик за 2012 г.?

• Няма такъв (31%, 261 гласа)
• Иван Костов (27%, 222 гласа)
• Сергей Станишев (10%, 82 гласа)
• Меглена Кунева (9%, 71 гласа)
• Бойко Борисов (7%, 61 гласа)
• Уволненият Трайчо Трайков (4%, 36 гласа)
• Друг (3%, 24 гласа)
• Росен Плевнелиев (2%, 19 гласа)
• Йорданка Фандъкова (2%, 18 гласа)
• Лиляна Павлова (2%, 17 гласа)
• Мая Манолова (2%, 15 гласа)
• Цветан Цветанов (0%, 3 гласа)
• Десислава Атанасова (0%, 3 гласа)
• Яне Янев (1%, 2 гласа)

Ето и интересни коментари към тази анкета.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 мнения за “Цялата платена поръчкова социология отиде по дяволите заради скандална анкета, показваща, че Костов е 4-ри пъти по-успешен политик от Боко!

  1. Da,Костов е по-успешен политик от ББ,защото не пипна с пръст комунистите,докато Бойко им се ежи все пак,ялово,но се ежи.Костов не отвори нито едно досие,нито една оперативан разработка на прерстъпниците от БКП…

    • Това са пищни глупости, който разправяте за наивниците, драги ми другарю Любомире. Неслучайно Костов, който смени геостратегическата ориентация на страната, т.е. изкопчи България от лапите на руската мечка, стана враг номер едно на кагебистския империализъм, за оплюването на който мафията плати щедро невижданата друг път пропагандна война срещу премиера-реформатор, която продължава и до този момент; Вий, драги ми таваришч Любомире, също получавате явно копейките си именно от същите тия сили. Тъй че си намерете някъде наивници, където да Ви повярват, в моя блог идват интелигентни хора, тъй че не разчитайте да хванете някоя своя малоумна жетва таман тук 🙂

      • За съжаление все още никой не е успял да ни изкопчи от лапите на руската мечка. Докато представляваме интерес само за Русия и Турция няма да се откопчим от това животно. А за да се превърнем в интересна дестинация за нормални държави имаме още доста хляб (че и месо) да похапнем.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s