Няколко думи за пищната тупурдия на руското мекере Сидеров пред американското посолство в София

Мерзавецът, безскрупулният лъжльо, негодникът, който за пари е способен да извърши всякаква, стига да е добре платена, мръсотийка, другояче или с една дума казано, руското мекере Сидеров днес се престара да се подмаже на „народа“ с оглед да се натика за още един мандатец у Парламента (където да блаженства без да работи нищо, а само да се перчи пред медиите!) като организира щедро рекламирана от медиите джабала и гюрултия пред американското посолство в София – доведе една сюрия бодри алкохолици от „АТАКА“, които да протестират против паметника на американските летци!

Трябвало да бъде махнат този паметник, а пък Америка трябвало да ни плати парични компенсации, които явно е най-добре да ги даде за личното замогване и за паразитирането на самия Сидеров – и на компанията калпазани-тунеядци около него, които се зоват „политическа партия АТАКА“! Разбира се, руското мекере Сидеров нищичко не каза за паметника на съветската армия, армията, окупирала България и ликвидирала, посекла без капчица жалост българската свобода, българската независимост и българската чест за толкова десетилетия, един грозен паметник, който спокойно си се извисява в центъра на София; пък и не само в София има такъв паметник, такива паметници има пръснати из цяла България! Не, „българският“, с извинение, патриотин Сидеров, който, в духа на извратения комунистически патриотизъм, обича най-много от всичко на света Русия, нищичко няма да каже за паметниците на съветската армия – няма да каже нищичко по простата причина, че руснаците не плащат да бъде казано нещо против техните паметници у нас, ако плащаха, ох, тогава Сидеров несъмнено щеше да бъде на най-първо място в борбата срещу тия паметници: как си мислите вие, нима той щеше да допусне някой да го изпревари в таз борба?!

Пиша тази реплика, за да се знае все пак, че има хора у нас, които не се оставят да мълчат, да стоят безмълвно пред изстъпленията на политически мерзавци и шарлатани като Сидеров, че има хора у нас, че има българи, които няма кой знае колко да се впечатлят от действията на съвременните нашенски и родни Гочоолувци и Дочоолувци, пък и от постъпките на днешните наши Данко Хаирсъзиновци. Пиша всичко това, защото съм убеден, че ако не се реагира някак срещу политическата нечистоплътност, то има опасност тая нечистоплътност, тая краста на политическото шарлатанство да обхване изцяло тялото на младата и непрокопсала българска демокрация, която заради такива мекерета като Сидеров скоро и няма да прокопса, напротив, като едното нищо ще бъде затрита съвсем – ако не е затрита вече де. Но докато има хора, които дават знак, че не са безразлични спрямо изстъпленията на политически мародери като Сидеров, тя, младата българска демокрация, все още ще е жива, все още ще пулсира, да се надяваме, сърцето й.

А иначе тоя гнусен позьор Сидеров, който, не знам дали ви прави впечатление как перверзно си върти устните и как си криви веждите докато говори пред микрофоните, за да се прави на интересен и да избива комплексите си, не заслужава капчица внимание, понеже, да се надяваме, е вече един политически труп, който съвсем наскоро ще бъде изнесен на политическото бунище, там, където му е мястото – та да се поочистим малко от гнусотията, която ни задушава отвсякъде. Толкоз. Спирам. Лека нощ, български чистници, които като мен съвсем не можете да търпите гнуста!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “Няколко думи за пищната тупурдия на руското мекере Сидеров пред американското посолство в София

  1. Ангеле,тоз Сидерчо си е едно политическо недоразумение-представител на един сегмент от българското природонаселение,което е за съжаление,но това е положението засега.Прави ти чест,че реагираш така.Нека припомним,че България обяви война на САЩ и Англия.Е,и какво да очакваме- да ни се радват ли?Съветският съюз ни нападна и окупира,а другарите верни и добри паметници им направиха по земите български,че са ни освободили,които и до днес стърчат не само в столицата на европейска уж България,но и в другите градове.Но аз съм с надежда,макар и плаха,малка,че нещата ще си дойдат по местата,след като има хора,като теб и вярвам,че те ще стават все повече.

  2. всеки който е против Волен Сидеров е против България за разлика от други депотати поне се опитва да направи нещо за България нима другите депутани не са крадци агенти и баклуци всички са тъкива кой е по добър станишв костов борисов който доведе България до геноцид относно такива като теб който пишат такива простотии ще ти кажа че хората който симпатизират на Волен Сидеров не са идиоти като теб а хора който искат промяна и по добро бъдеще за България явно ти не си Българин

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s