Да се посмеем: нови предизборни смешки, подарени ни от платените гербовашки интернетни агитатори

Намирам тия смехории на моята страничка във Фейсбук, пак са ме посетили дежурните гербовашки пропагандисти и пак са избълвали нещо, което няма нищо общо с реалностите; явно доста са го закъсали пиар-спецовете на ГЕРБ, щом не могат да предложат друго освен тия бълвочи, които имат изцяло обратен, бумерангов ефект; ето, почетете, подивете се сами на туй пропагандистко скудоумие:

Yuliana Gianti каза: Аз смятам генерал Бойко Борисов за най-точния човек избран от народа – за да води мъдра държавническа политика. Точно такъв човек със здрава офицерска дума, може да изведе България от тинята в която ни натикаха бесепарите, бившите комунистически управници.

Той е най-истинския, най-добрия и мъдър държавник на столетието. Народа го обичаме и подкрепяме. Народа е умен, особено препатил от обещанията за 800 дни да се оправим, от предателската тройна коалиция на която мандатоносител беше соколчето и т.н.

Бог да благослови генерал Борисов!!!

Dimitria Andonova: Амин!!!

На това, горното, за да върви купона, не можах да се сдържа все пак да не отвърна следното на моята отколешна интернетна дружка Димитрия:

Ангел Грънчаров каза: Другарко Димитрия, как мислиш, дали Бойко ще узнае един ден за любовния ти плам към него? И дали някога ще благоволи да ти даде туй, за що, предполагам, копней не само твоята душа, но и твоето тяло?!

В реда на тия мисли ето и какво ми е отвърнала същата тая Димитрия, с която не от вчера водим полемика, понеже тя е голема фенка на г-н Премиеро, а аз пък съм негов отдавнашен критик; та ето как тя е намерила за нужно да ми отмъсти понеже не мисля като нея:

Dimitria Andonova каза: Сега ми просветна защо по цял ден пееш една и съща песен! Никой не купува твоите хартиени деца и ти използваш името на обичания от много българи Бойко Борисов, за да ги рекламираш!!!

За тия, които не знаят, съм длъжен да поясня: под „хартиени деца“ другарката Димитрия, предполагам, разбира книгите ми…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.  Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s