Ето как народът коментира поредната нагла изцепка на Премиера-Слънце

Поредни бисери на мислителя от Банкя: „На госпожата от ВМЗ-Сопот, която ми пращаше лук – всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени!“, заяви министър-председателят. (Пейо Делчев)

Той златото си го държи в банка, щото ако го сложи като пръстени, ще му откъсне не само пръстите, ами и ръцете от тежест. (Мариян Петров)

И то в банката на Цветелина. (Пейо Делчев)

Тя банката не е нейна, а негова. (Христо Петков Христов)

Добре, че жената не е имала и някоя златна коронка на зъбите, че тази тиква и на коронките и щеше да завиди. Боже, докъде я докарахме. И пак гласувайте, глупаци, за себеподобните си! (Svoboda Stefanova)

Всеки, който все още го одобрява и иска да гласува за него ще трябва да има неговата съдба – да го презира цял народ!!! (Ана Димитрова)

Отврат – жената каза, че тези пръстени са ѝ от моминските години. За да оцелее ще ги продаде. (Simeon Simeonov)

От баба си съм запомнила (Бог да я прости!), че бижута, особено семейни ценности, се продават единствено и само ако има някакъв природен катаклизъм и си останал без троха хляб. Според това, което става, спокойно мога да нарека управляващите ни говеда „ПРИРОДЕН КАТАКЛИЗЪМ“. (Svoboda Stefanova)

Природен катаклизъм не са само ГЕРБ, а и всички идиоти които гласуват за тях. (Пейо Делчев)

Простащината на Борисов няма да му бъде простена. Това е пълно безобразие. Така да говори премиер, може само някой в екваториална Африка, евентуално, но не и в Европа. Хората страдат по негова вина. Защото в крайна сметка той е собственик (бел. моя – принципал) на държавното предприятие и нищо не е направил. Това е неговото простонародно говорене, което вече премина в простащина и няма да му бъде простено. (Евгений Дайнов)

Премиерът си позволява това, което на всеки друг при други обстоятелства би коствало поста. Това говори за чувството за безнаказаност у Борисов. Чувството му за безнаказаност си е явно и е оправдано. Чувството му е точно. Той е усетил нещата, че това няма нищо да му коства. Дори Сталин не си е позволявал такива изказвания. Това дори го няма и при така наречените популисти. (Иво Беров)

Боко Борисов пак се осра (с извинение!) и не само че направи това, ами взе, че фърли произведения продукт право в бясно въртящия се медиен вентилатор – за да опръска всички нас! Имам предвид наглата му реакция по повод златните пръстени на протестиращата жена. Което показва, че самозванецът от Банкя се е самозабравил и разпищолил изцяло, дотам, че вече не му пука за нищо, да не говорим пък за някакъв си там презрян морал, за някаква си там елементарна човешка съпричастност с болката на бедстващи и протестиращи хора. Ако бяхме нормално общество с нормални медии за тоя цинизъм наглецът от Банкя наистина мълниеносно щеше да загуби поста си! (Ангел Грънчаров)

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.  Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 мнения за “Ето как народът коментира поредната нагла изцепка на Премиера-Слънце

 1. Да прави просташко-фукнещи, неоснователно самовеличаещи се и непозволено
  тъпеещи медийни изявления може, пък организация, ум, загриженост и способност
  да осигури работата и поминъка на сопотските хора, а и само на тях ли – никакви:
  що е то!?
  Питам ви, без да очаквам смислен, верен, разумен и спасителен отговор,
  нито от лицата с „мисленето“ на г-жа Димитрия Андонова, щастливо и безхаберно
  уредила работа и живота си в Гърция- браво и нищо лошо , нито и от уж доста по-
  можещи да аргументират силните си тъпизми и простотии „ентелектуалци“, като
  г-н Georgi Stankov, но дваж по недопустимо, щото претендират за умност, издигнатост и духовност, пък безчувствено, нагло и безпросветно указват и сочат за пример на народа си единствено: смехотворно вихрещата се простотия и отчайващото управленско безсилие, некадърност и нескопосаност на същото – „Що е то!?“
  Ами как така и защо на такива „издигнати интелекти“ няма да им е ясно това, което на обикновените хора бъркащи в джобовете си, но трудно намиращи в него търсеното – им се е изяснило или би следвало най-сетне да им се е изяснило.
  А то е, че докато не гласуват за умно можещи да ги управляват хора, като тези
  на Иван Костов, а не, като хората на простака „Що е това!?“ , ще се задоволяват с
  простите жълти стотинки в джобовете си, вместо истинско злато.

  17.01.2013г. Владимир Трашов

 2. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БОКО Б. И МИТЬО ПИЩОВА – В МИТЬОВИТЕ ГАЩИ ИМА ПИЩОВ, А У БОКО Е ПАСТЕЛЧЕ! САМО ЕДИН КОМПЛЕКСАР МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО ТОЯ ПРОСТАШКИ НАЧИН ЗА ХОРАТА! ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ МЪЖЕСТВЕНОСТ И КАВАЛЕРСТВАНЕ КЪМ ЕДНА ЖЕНА НЯМА ЩО!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s