Необходим въпрос към един агитиращ и нарушаващ закона боклук от „Позитано-20“

Дежурният по моя блог другар от пропагандния център на „Позитано-20“, именуващ се „Бачу Колю“, който се подвизава в блога ми от години, тази нощ е изпълнил бойната си заръка и е пропагандирал в блога ми да гласувам(е) с ДА на днешния референдум за нова руска ядрена централа на българска територия (намерил кого да агитира де, но това показва колко му е изобщо акъла!). Не му пука на мерзавеца, че по закон е забранено да се агитира в деня за размисъл и в нощта преди самия избор. Даже привежда „мъдрите думи“ на някакъв другар със сродна душа на продажник, рубладжия и мерзавец, който се бил наричал „Чичо Фичо“ (усещате ли почерка на опитната ръка, дето измисля кличките на дежурещите по блоговете и форумите другари?!), който бил „написал“ нещо като „научен труд“, в който най-убедително доказва, че… „овцата е червена, защото е червена“; били се познавали, препоръчва ни агитацията на тоя Фичу; в тази връзка се наложи да дам отпор на червените наглеци; ето какво им написах тази сутрин:

От ДС ли се познавате с тоя „Чичо Фичо“, а, „Бачу Колю“? Явно сте бойни другари, личи си. Но проблемът е там, че не тоя „Чичо Фичо“ е написал горното, а текста му е даден в готов вид от пропагандния център на „Позитано-20“, който пък е филиал на пропагандния център на КГБ-Путин-Москва-Кремль. Там Ви е проблемът, драги ми „Чичо Фичо“, драги ми „Бачу Колю“ – мекерета си бяхте, мекерета си останахте! Рубладжии си бяхте, рубладжии ще си останете докато сте живи вий, комунистите. Боклуци си бяхте, боклуци ще си останете… непоправими сте! Милион пъти съм ви го казвал, ето, наложи се да ви го кажа и за 1 000 001-ви път.

А ти пък ми кажи: що не вземете да идете в Сибир като обичате толкоз пустата Русия, като ви е хвърлен пъпа там – и там, в Сибир, да вземете да си правите колкото си искате атомни централи, а?

Що не ни оставите най-сетне, а, нагла и безсрамна червена напаст?! Що не вземете да се махнете от главите ни и да оставите тоя народ да си отдъхне от вас, след като го тероризирате вече толкова десетки години, да не кажа и цял век вече?!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 мнения за “Необходим въпрос към един агитиращ и нарушаващ закона боклук от „Позитано-20“

 1. Грънчаров,да очакваш от комунист закон да спазва,значи да не си виждал ни чувал „що е то съществото комунист“.Да очакваш от това същество нещо да го трогне,нещо като трепет (живо нещо,присъщо на всяко същество,на бълхата и на най кръвожаден хищник дори),трябва да не си бил на този свят въобще никога !
  АЗЪ от мнооого отдавна съм си избил от главата всички помисли ,че това същество подлежи на лечение „традиционната“ и не само медицини лек нямат,само Бог има „лек“ !
  Това същество е анти на всичко живо,всичко дето „природа“ и „екологично чист продукт“.Това същество най обича да мрази,само това може,нищо друго !
  И е силно токсично отровно и заразно (от ядрен взрив по)!
  Пазете се деца,опасно най за себе си и околните !
  Диагноза ,“СПИН“ и „Рак“ има надежда,това НЕ !

 2. Г-н Грънчарови всички антикомунисти в България,докато не се направи пълен бойкот на новокомунистическата диктатура и не се очисти страната от комунистическата сган ,никакви избори и никакви референдуми не са нужни.
  НЕ!!! -на комунистическите свиНЕ!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s