Искам оставката на Б.Борисов от поста глава на българското правителство – понеже ме е срам една мутра да е лице на европейска България!!!

Написах нижеследующото на страницата си във Фейсбук, мисля, че е крайно време да се обърне внимание на този въпрос, ако трябва, нека да се създаде група с искане за незабавна оставка на Премиера Борисов, нещо обаче трябва да се прави – щото иначе се опозоряваме изцяло като народ, като държава, като граждани, като българи, като човеци най-сетне! Ето, като начало се почувствах длъжен да напиша поне тия думи:

Аз не знам, не съм чел всички публикации, може някъде да има нещо такова, но все пак се питам: какво още трябва да се случи в тая държава, че някой да се осмели да поиска оставката на Премиера Борисов, който със самото си стоене начело на правителството вече е един позор за България, щото, ето, оказва се, цял свят вече знае, че начело на българското правителство е един „бивш“ мафиот, другояче казано, един бандит?!

Даже вчера чух как една разгорещена фенка на Боко в едно предаване изтърси следната нелепост: „ОК, даже да допуснем, че той е бил мафиот, че е бил бандит, той обаче нима е убивал, нима е крал, някой може ли да докаже, че е убивал или крал, защо тогава да му искаме оставката?!“ Ето това изтърси, представяте ли си докъде сме я докарали?!

Та с оглед на това нетърпимо положение, аз, като най-обикновен български гражданин, но от тия, дето им пука за България, си позволявам да поискам оставката на Бойко Борисов от поста глава на българското правителство – понеже ме е срам точно той, точно такъв, сиреч, една мутра да е лице на европейска България!!! Срам ме е, че това лице с криминално минало представя България на срещите на правителствените ръководители на Европейския съюз, срам ме е като гледам как западните държавници го заобикалят, гледат да не го забележат на срещите или пък се усмихват съвсем протоколно когато той, като същински Бай Ганю, тресе и друса ръцете им, а понякога даже се фърля да ги целува, по руския обичай, който е усвоил като е гледал как тартора му Т.Живков и Л.Брежнев се целуваха право в устата едно време!

Та това е: искам оставката на Боко, толкоз! Рекох това, за да ми олекне на сърцето, иначе пък ме е много срам, че никой, въпреки фрапантните случаи (Мишо Бирата, фактите, посочени още от списание „Конгр. куотърли“, агент „Буда“, какво ли не още?!), все още не му е поискал оставката, както подобава за нормалните държави, както правят хората в нормалните държави!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s