За това как идва и как си отива земната слава…

Как замечтано Боко гледа как олигофрените целуват ръцете на Тошо Правешки! По погледа му чета тая потайна мисъл: „Кога ли и моите ръце ще целуват един ден катилите?! Ех, кога ли?! Ех, мечти, мечти!“ Да, ала ето, че катилите туриха Боко на власт и днес нему цаливат ръцете – както навремето ги цаливаха на Тошо На това аз му викам пълна народно-политическа извратеност и деградация…

На едно място във Фейсбук ми се наложи да напиша следната реплика: Доказателства не са нужни, предостатъчно е съмнението, че Боко е причастен към престъпния свят – и той трябва да си иде незабавно от поста Премиер! Това е. Така е в нормалните държави. А ний искаме „доказателства“. Няма такова нещо в политиката, тя не е съд. Съдът е друга история. В това число и съдът на самата история. Но единствено съмненията са достатъчни Боко да изгори мигновено като „политик“…

Бойко вече е бита карта. Говорим за сега, за наши дни, за февруари 2013 година. Ето сега един кратък диалог от тази заран, в който се очертава идещата спасителна за страната ни перспектива около и след изборите; запомнете добре какво вещае този разговор, убеден съм, че това ще се сбъдне:

P. К. каза: Цялата интелигенция се е надигнала, и ако в зората на комунизма израз бяха песните, сега са карикатурите! Всички ПАРТИИ се страхуват от Костов и затова всички са срещу нас, въпреки че при една въртележка в следващия парламент Костов може да оглави правителство. В интервюто на Татяна Дончева имах усещането, че ще каже „Време е Костов да дойде!“.

Ангел Грънчаров каза: Да, при един пореден голям крах, какъвто ни очаква при сгромолясването на Боко, пак към Костов ще се обърнат не само политиците, но и самата нация; само Костов умее да вади „горещите картофи“ от огъня на катастрофата, та да възправи страната отново на крака! Този изход аз виждам, натам отиват работите, предчувствието за една такава развръзка кара кукловодите да фърлят луди пари по дооплюването на Костов, щото наистина най-много ги е страх от него: Костов на власт е кошмарът на властващата сега мафия и олигархия!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s