Защо комунистическата мафия и олигархия изпитва такъв вселенски кошмар и ужас от Иван Костов?

В тежката ситуация, в която се намираме, и то при положение, че основните играчи и крепителите на олигархично-мафиотското всевластие, именно БСП, ГЕРБ и ДПС, на практика подло дезертираха от решаването на проблемите, показвайки, че не могат да решат належащите потребности и да задоволят справедливите искания на народа, та значи в създалата се ситуация единствен Костов показа, че знае какво трябва да се направи и умее да го направи, има воля да го направи, та в кратък срок да реши проблемите и отново да изведе страната от тресавището, в което управленията на Царя, на Станишев-Доган и на Бойко Борисов натикаха България.

Усещайки гибелната за олигархично-мафиотските партии евентуалност Иван Костов отново да бъде възприет от народа за единствената разумна алтернатива на прогнилото статукво и да бъде върнат на власт, което пък, от друга страна погледнато, отново ще доведе до тежки за мафията и олигархията дни – те още си спомнят със страх и трепет годините на предишното управление на Костов, в което и Доган, и Гоце, и комунистите, и мафията (Б.Борисов тогава го нямаше още, т.е. си беше най-редови мафиот и бандит!) бяха станали по-ниски от тревата! – та усещайки отново задалата се възможност с едно ново управление на Костов народът отново да отвоюва държавата си от мафията, промафиотските, ченгесарски и комуно-комуноидни сили, в единен строй, пак се нахвърлят тия дни в нова безогледна атака срещу Иван Костов, и почват да повтарят до втръсване ченгесарските клевети за това как, видите ли, Костов бил „кръстник на мафията в България“, че бил, видите ли, „баща на корупцията“, че бил „унищожил социалистическия рай“, като бил ликвидирал „перлите на социалистическата икономика“ като Кремиковци, Балкан и т.н., че лично бил „окрал един-колко си милиарда“ и пр.

Крайно забавно е човек да гледа как презрените медийно-интернетни слуги на олигархията се увъртат като затисната с ботуш отровна змия и се опитват да ни клъвнат където могат; вий забелязали ли сте някога откровено мекере да се докопа до микрофон в някоя телевизия и да не избълва съответната мръсна тирада срещу Костов?! Не, няма такъв случай, а пък доказани мерзавци като Кеворкян бяха извадени от нафталина, та да оглавят кампанията срещу Костов – щото те имат огромна историческа заслуга в очернянето и сатанизирането му когато беше на власт и след това, в годините, в които мафията, благодарение на Царя, на Доган-Станишев и, напоследък, на Бойко Борисов, отново успя да стане безразделен и разпищолил се господар на многострадалното ни отечество.

Това е положението, този е смисълът на тия обречени усилия, щото ония, които разбират от история, добре знаят, че разумното и истинското, а също така и справедливото ВИНАГИ в крайна сметка тържествува, а пък мерзавците, лъжците, измамниците получават заслуженото: презрението на народа!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s