Умря Чавес: Бог успя с лекота да развърже тежкия политически възел на Венецуела

Умрял е Чавес, венецуелският комунистически диктатор. Някакъв комунистически урод по този повод е написал:

Още един готин пич си замина. Американците си пръскат задниците от кеф в момента. Преди няколко часа е починал Уго Чавес. Почивай в мир!

Моя милост реши да напише по този повод следния коментар:

Е, всички ще умрем един ден, но понякога е удивително това как Бог успява с лекота да развърже политически възли, които ние, хората, не само че не умеем да развържем, но и затягаме все повече и повече… Е, поне Венецуела ще си отдъхне от заминаването в отвъдното на нейния диктатор…

По повод на моите думи някакъв поклонник на Чавес пише дълга тирада, която тук няма как да цитирам, изпъстрена е с лудешки лозунги против „новия световен ред“, срещу който се бил борел и горкият Чавес; отвърнах му ето как:

Г-н А. Д., не е зле да се прегледате, тресе Ви тежка форма на конспирационна антиимпериалистическа параноя, водеща до пълна неадекватност – за което свидетелстват изказвания от рода на „Светла му памет на Уго! Дай боже и ние да имаме много такива българи в управлението на държавата ни – загрижени за нейното бъдеще и подкрепяни така както венецуелския народ подкрепяше Чавес!“. Извинете, г-н Димитров, Вие комунист ли сте?! Щото то също е тежка диагноза…

И на друго място добавих следната констатация:

Комунистите наистина са неспасяем случай, наистина са съвсем непоправими уроди: в деня за национален траур за саможертвата на Пламен Горанов жалят не за него, а ронят горчиви сълзи по… Уго Чавес, егати извратеността!!!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s