Егати кефа: вече ще ни „оправят“ и дупе-тетки с големи цици!

Ивана, да, самата Ивана, представяте ли си, щяла да става… дупетатка! Пардон, депутатка де, без да искам, по погрешка, написах „дупетатка“, но после размислих, реших да не го поправям, това дупе-татка ми прозвуча смислено, в конкретния случай. (Дали да не ги нарека: дупе-тетки, от „тетки“, именно „лелки“ с хубави дупета?!) Та чета и се дивя, брях, да му се не види, тюх, да се чуди и мае човек, не е за вярване, вижте тук какво пише по тия въпроси:

Интелектът, близостта с хората и всенародната любов, които притежава Ивана, са тласкали и други партийци да се докопат до нея, но тя е отхвърляла с категоричност всяка оферта за политически дела. Близки до брюнетката обаче споделят, че за първи път тя размишлява над подобно предложение и то единствено заради факта, че припознава своите интереси с тези, заложени в предизборната политическа програма на ГЕРБ.

Певицата не крие, че е поласкана от предложението на съгражданите си, но засега не е решила дали да влезе в изборната листа. „Поласкана съм от любовта на съгражданите ми в Айтос, които са категорични в тезата си, че аз трябва да вляза в парламента”, споделя Ивана. Междувременно се заговори, че дългогодишното приятелство между Борисов и Ивана може да се окаже ключово за решението на дивата. Ивана нееднократно е споделяла, че харизмата на премиера е заразна и именно това би я накарало и тя да се захване с решаване на държавни дела — заради любовта, която народът й засвидетелства вече 15 години…

Няма как, по повод на прочетеното рекох да коментирам, ето какво написах на страницата си във Фейсбук:

Чалгарите (певците, отговорниците по зрелищата и сеирите на народа) да влязат в политиката е нещо съвсем естествено след ерата на Боко, който също не е нищо друго освен един природен чалга-талант в „политиката“. Боко си беше и е един чалга-шоу феномен, само дето не може да пее, ама ако се наложи, ще пропее, само и само да продължи да радва народното сърце. Та какво да каже човек по този повод? Какво друго да каже освен това: егати кефа, вече ще ни „оправят“ само дупе-татки с големи цици! Значително по за предпочитане е да ни оправят такива, отколкото да ни оправя самият Боко, уф, каква гнус!!!

Тъй че не виждам противоречие; до там сме стигнали, остава само да „закръглим“ картинката, след като чалга-певачки с големи цици се разположат по депутатските банки, важното е шоуто да върви, да има зрелища, пък дали народът ще бъде оправен, е отделна работа; то и не влиза в сметките, главното е да има сеирища от класа! И хлебец да има. За това жадува народната душа, щом го иска, ще й го дадем, колко му е!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.
Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s