Искат завинаги да откъснат България от западния свят – и да ни върнат в хищните лапи на руската имперска медведица!

ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НЕЩО СЪДБОВНО ВАЖНО:

Вече си имаме национал-комунистическо, червено-кафяво, руско-българско и ченгесаро-кагебистко „революционно движение“, което ще прави всичко, което е по силите му, за да откъсне България от западния свят и да ни върне в жестоките прегръдки, в хищните лапи на руската имперска медведица. Това трябва да се знае от всички, които обичат България и искат тя да стане един ден модерна, силна, независима и просперираща страна в рамките на западния свят – а не да бъде губерния на тираничната и деспотична Империя, що е на североизток от нашите предели!

Прочее, вчера гледах в предаването на Милен Цветков как един комуноид с „най-светли национал-комунистически убеждения“ громеше Иво Инджев, че бил изказал съмнения относно т.н. „лидери на протестите“ – и, респективно, лъжеше най-убедително, че никой не ги бил организирал тия протести, че той бил там само като „ангажиран гражданин“, вълнуващ се, видите ли, от българските проблеми и пр. Лъжеше и мажеше така нескопосано, че се убедих: хич не е чиста работата около т.н. организатори на „спонтанните протести“, които много наподобяват едни други „съвсем спонтанни протести“ в цели 15 български града, именно протестите против шистовия газ, за които се доказа, че са организирани от съответните органи на Москва, на нейната пета колона у нас и пр. Та туй същество, дето лъжеше в предаването бил водач на една футболна агитка, дето редовно участва в подобни поръчки, и имал прякор „Дучето“. Чудесен прякор има тоя същия, няма що!

Да, наистина вече си имаме национал-комунистическо червено-кафяво, руско-българско и ченгесаро-кагебистко „революционно движение“, което ще прави всичко, което е по силите му, за да откъсне България завинаги от западния свят – и да ни върне в жестоките прегръдки, в хищните лапи на руската имперска медведица! Това трябва да се знае от всички, които обичат България и искат тя да стане един ден модерна, силна, независима и просперираща страна в рамките на западния свят – а не да бъде губерния на тираничната и деспотична Империя, що е на североизток от нашите предели.

Това исках да ви кажа. Помислете над думите ми… дори и да не мислите като мен, си заслужава все пак поне малко да се замислите…

П.П.: Прочетох ето това на едно място:

„В интервю пред BBS снощи, Плевнелиев съзря зад протестите дългата ръка на Москва.“

Някой може ли да ме упъти да прочета нещичко за това интервю? Ако Плевнелиев наистина е казал нещо такова, му прави чест, че е отдал длъжното на истината, бравос! Няма да се срамувам, че дадох гласа си за него ако наистина е казал това!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s