Да не допуснем да пламне пожара на етническата война между българи и цигани!

КРАЙНО ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! МОЛЯ, ПРОЧЕТИ НЕПРЕМЕННО, СЪДБОВНО ВАЖНО Е!!!

Страхувам се, че кукловодите, след като ни спретнаха „февруарска революция на онеправданите народни низини“, сега ни готвят междуетнически сблъсъци между цигани и българи, т.е. пристъпват към разиграването на картата, свързана с раздухването на етническа война от югославски тип. Този коз още не са си го изиграли, е, май дойде момента и за него. Петата колона на имперска Русия докато не ни откъсне от Европа и не ни запрати в дивите степи на Средна Азия няма да миряса изобщо. Хора, бдете! Не се поддавайте на провокациите на подпалвачите на етническа война между българи и цигани!!!

Искрата, на която е отредено да подпали етническия пожар, е тази: абсолютно безпричинното четворно убийство на цигани в София от превъртял военен пенсионер (на който, явно, са платили да се жертва за „каузата“, бетонни комунистически глави в това съсловие колкото щеш!). Медиите най-активно участват в насъскването на двата етноса, тази сутрин в телевизионните предавания на основните телевизии тази тема беше сериозно застъпена. Не вярвам, че не си дават сметка колко опасно е да се играе с тази карта, ала ето, медиите участват в раздухването на тлеещия конфликт, което означава, че са им платили, за да изпълнят подстрекателската роля.

Граждани, не се поддавайте на провокациите!!! Крайно опасно е в този момент у нас да избухне етнически конфликт между българи и цигани. „Генералната репетиция“ по раздухването на етническа война беше изиграна успешно, това беше случаят „Катуница“. Сега с убийството в София провокацията е значително по-сериозна. В тазсутрешните предавания се видя, че на даващите интервюта сред циганите някой беше внушил какво именно да казват с оглед провокацията да е още по-силна.

Играе се крайно опасна игра! Хора, бдете! Заложено е бъдещето на България като суверенна държава! Етническият мир трябва да бъде запазен! На всяка цена! Не се поддавайте на провокациите!!!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.
Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s