От ченгесарницата ВСЯКА НЕДЕЛЯ: Г. Марков не бил ликвидиран от ДС, а бил умрял защото го била одраскала… котката му!

Случайно попаднах на старата ченгеджийница ВСЯКА НЕДЕЛЯ – и знаете ли на какво попадам? Ще паднете ако ви кажа: ами говори бившият главен прокурор Филчев (!), а Кеворкян го гледа с блеснали от вълнение очички. За какво говорят ли? Няма да повярвате, но говорят все за същото, сякаш световното развитие и спряло, говорят си все за същото, за което говореха и преди 10-12 години: ами говорят си за… Иван Костов, и за това как Костов съсипал цветущата ни ченгесарско-мафиотска държавица!

Тия двамата, Филчев и ченгето Кеворкян обаче са непоправими дръвници, на никакво развитие явно са неспособни. Или не са такива дръвници, а просто изпълняват, срещу заплащане, една и съща бойна задача: да плюят по Костов; ей, тия двамата хубави парички трябва да изкарват щом с такава настойчивост дъвчат все една и съща тема от години. Само се питам едно: колко е акъла на тия, дето им плащат, та нима има нормален човек, който да вярва на приказките точно на такива, доказани медийни парцали, явно тоя, дето плаща, съвсем си е загубил акъла, щом плаща точно на такива?!

Но това, дето се казва в известната реклама, не е всичко; ето нещото, което е „върхът на сладоледа“ в старото ченгесарско предаване:

Да бе, агент Димитър и лудият „професор“ Филчев – Филчев вече бил професор! – стигнаха до едно твърде чудато умозаключение, именно, че Иван Костов бил „основоположник на подслушването у нас“! 🙂 Каза го Филчев, а на Кеворкян туй определенийце много се хареса и той го повтори няколко пъти, да се запомни от овчедушния електорат. Като капак на всичко обаче в туй предавате на ченгесарницата ВСЯКА НЕДЕЛЯ беше „теорията“, че, видите ли, Георги Марков не бил убит от никаква ДС с никакъв български чадър, ами Георги Марков бил, горкият, починал, понеже… котката му го била одраскала и го била заразила с някаква страшна зараза!

Да, точно такава теория се чу, вярно, на моменти ми се чинеше, че сънувам, толкова сюрреалистично звучеше таз нова ченгесарска теория, но имам чувството, че точно подобни мисли развиха агент Димитър и неговият събеседник. Неспасаяеми са тия ченгета обаче, грешка нямат!

Минко Танев: При агент Димитър се изреди цялата обществено-политическа измет да плюе по Костов. Как да не се гордея, че съм костовист! :)))

Наистина, и аз мисля така: щом тия мерзавци, дето така усърдно плюят по Костов, са „добрите“, в такъв случай няма начин аз пък да не съм с… „лошия Костов“! 🙂 За ужас и кошмар на ченгетата щом проработи тоя психологически механизъм в достатъчно голям мащаб, точно това ще доведе до връщането на бял кон на премиера-реформатор на България Иван Костов – и ще доведе до неминуемата гибел на самия мафиотски ченгесариат… Очакваме пробуждането на народа по тази линия, а ченгетата, като осъдени на гибел, и, респективно, лишени от разсъдък, ето, вече правят нужното това да се случи…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s