Голата истина за руското мекере таваришч Воленка Сидерович

Сидеров е провокатор, който има поставена следната задача: да взриви гражданския мир, да провокира конфликти, да разпали гражданска война. Той трябва в това си качество – качество на ТЕРОРИСТ – незабавно да стане обект на прокуратурата. Той вече не само призовава за насилие, ами и постоянно с действия прави нужното, за да се стигне до насилие и кръвопролития. Ще видите, че дотам ще доведе работите ако не бъде поставен в най-скоро време зад решетките. Тоя, който дърпа конците на Сидеров, са най-реакционните имперско-кагебистки сили в Москва. Да се смята, че лудостта на Сидерович е причина за изстъпленията му е тъпо и го оневинява; той е платен провокатор и подпалвач на гражданска война, той е маша в ръката на Москва. Да, той е съзнателен подпалвач на гражданска война – и за това Москва му плаща добри пари! (А.Грънчаров)
Продължавам да твърдя, че Волен Сидеров не е луд. Да, вероятно има някакви отклонения от нормата, но…за мен цялото му поведение, вкл. и агресивните физически и вербални действия напоследък, е добре планирана и обмислена постановка на другарите. Лудостта е, че сегашната власт се крепи на тази постановка. (Минко Танев)
Идея за радикална смяна на системата от форума на в.“Сега“: Отдавна викам целия парламент да се избира на случаен принцип от Държавната лотария и после да заемат длъжността след освидетелстване. Вероятността да се случат толкова калинки и кретени на едно място е статистически пренебрежима а и явни психопати няма да са депутати. Нито Кутевизма, нито Бочковизма ще ми липсва, а и Сидеров ще може да си играе с палката в къщи, без да ни занимава с глупости. Като гледам Монтано-Симеоновската законодателна школа под патронажа на Гените от Банкя и Вършец се справяха няма да е проблем на всеки от улицата. А и имаме опит с министри намирани по кръстовищата Да не говорим че статистически шанса да попаднат хора, които си разбират от работата е по-голям от това да разчитаме на кадровата селекция на партократите.
Сидеров е по-скоро национал-социалист, а не национал-фашист (такова понятие не съм срещал, фашизмът си е национализъм, включва в себе си национализма); само тази ми е забележката. (А.Грънчаров)
Миналия месец Болен беше на честване на националния празник на Русия на приема в руското посолство в компания на Станишев и… Маджо!!! Миналото лято Болен беше в Москва на рождения ден на Путин заедно с цялата си парламентарна група!!! Ако някой не вярва, да провери! Не е ли пределно ясно, че става дума за руски шпионин в България? Този човек се е продал да работи за Русия, а не за България, той е ЗЛОТО!!! (Kiril Ichev)
Бедни сме заради господарите на Сидеров от Москва, които ни натресоха комунизма. Понимаеш, таваришч? Не се горещи толкоз в защита на тая руска курва Сидеров, щот ще ти мине… (Ангел Грънчаров)
Научавам таз сутрин, че Сидерович много обичал да закусва с хайвер и да запива хайвера с розово вино или с шампанско! Изискан бил наш Воленич, не го мислете за прост, угажда си. Обичал също така да пие питието на „проклетите западни империалисти-колониалисти“, уискито, също така обичал да пуши пури от братска Куба, направени за „подлите капиталисти“, едната от които струвала не знам си колко стотици долари. А хайвера на Воленич сигурно му го доставят директно от Москва. Той си е техен човек, те си го гледат и сито си го хранят. Да му преседне дано! (А.Грънчаров)
Сидеров наистина е с прекалено нежна душа, най-вероятно с жените хич не му върви, но може да му върви с мъжете… с мутрите, които го охраняват! 🙂
Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s