За перверзните удоволствия на национал-социал-онаниста Сидеров

В грозните, злокобни и тежки за мафията години на Иван Костовото управление в крайна бедност и немотия беше изпаднал и „патриотът“ Волен Сидеров – безработен, получаващ жалки хонорари като списувач по газетите и пр. Тогава именно Сидеров реши да направи своя удар с издаване на еротичните си стихове – евентуално, за да изкара някой лев, той извади на показ най-интимните пориви на душата си в тази своя „поетично-лирична“ поредица.

И в тия стихове главната му тема е болезненото, невротично, почти постоянно нощно мастурбиране (онаниране); да, там той сам себе си нарича онанист, мастурбатор и пр. Тия, които се чудят защо Сидеров е така злобен и с такова изпито лице, ето, нека вземат предвид и това: онанизмът му е причина за всичко това. Не му потръгна с жените – понеже много му върви в онанирането.

За снимката: Обърнете внимание на дясната ръка на Сидеров; позицията на пръстите за нещо да ви говори?

Защо с оглед на това не наречем „политическата тенденция“ на Сидеров национал-онанизъм? Социалистически национал-онанизъм, добре звучи, нали? И звучи много точно. То и „политиката“, която Сидеров провежда, не е нищо друго освен политическо онаниране-проституиране.

Сидеров обаче, с годините, явно не получава нужното удоволствие от онанирането, сега заместител на сексуалното удоволствие при него вече е удоволствието, получавано от произнасянето на злобни политически речи, т.е. удоволствието, предизвикано от репченето на Сидеров с всички, с протестиращите, сиреч, с всички ония, които имат нормален сексуален живот.

За което Сидеров никога няма да им прости. И заради което им отмъщава с толкова бясната си политическа активност…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 мнения за “За перверзните удоволствия на национал-социал-онаниста Сидеров

  1. Любопитен съм да се „възхитя“ на тези еротични стихохове. Които убеден съм ще останат в всетовната класика.
    Един един ще си спомняме за „великият вожд“ като за нашенкият Шекспир.
    Вервайте ми.

    • Те могат да се намерят. Аз даже навремето, при първоначалния възход на „звездата“ на Сидеров, ги бях публикувал в блога. Сега вече не ми се търсят. Не мога да чета такива гнусотии…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s