Най-новите смехотворни хвалби-венцесловения по адрес на народния титан-мъжкар Боко Борисов

НАЙ-НОВИТЕ СМЕХОТВОРНИ ХВАЛБИ И ВЕНЦЕСЛОВИЯ ПО АДРЕС НА НАРОДНИЯ ТИТАН БОКО БОРИСОВ, подбрани от мен в Мрежата, нищичко не съм съчинил, всичко е автентично, да видите с какъв всъщност матр`ьял разполагаме:

Peter Davidkov: Не могат да му простят,че е мъж на място! Не могат да преглътнат това, че е чист и не играе техните игри! Ненавиждат го защото никога не би станал като тях! Мразят го дори и десни интелектуалци с надървен поглед и дълбоко замислен член, високомерни и зли! Правят реформаторски блокове и тайни завери с комунистите, само и само да смачкат него… Той е техният кошмар, трън в петата, този, който ги кара да осъзнават, че са дребни и жалки крадльовци… Обречени ли сме на комунизъм завинаги??? Обречени ли сме да бъдем руска държанка во веки??? … Да! Мисля, че да!!! Жалко!!!

Iskra Dimitrova: Това е нашият водач! Главите ни са вдигнати, въпреки усилията на празноглавите да ги наведат! Няма да им се дадем! Ще има нова победа и то скоро!

Таня Панмар: Без да съм му първи фен, не може да се отрече, че има безпогрешен политически инстинкт. Чест му прави, че подаде оставка за да не се пролее българска кръв. Сегашните ще се оплискат целите в кръв, но няма да подадат оставка.

Krasimir Petrov: Всички отгоре са написали много хубави неща нямам какво да добавя бат Бойко е много готин мъжкар. От готиния мъжкар само хубави неща могат да се случват.

Iskra Dimitrova: БОЙКО Е ПИЧ И ИСТИНСКИ МЪЖКАР! ДА МУ ЯДАТ… УШИТЕ! :)))) (а може и друго)

Ekaterina Krasteva: Грънчаров, Боко можеш само да му целуваш снимката сутрин по изгрев, та и ти да се докоснеш до истински мъж. Само внимавай, не се увличай много, пази си дъха, че ако изпуснеш въздуха, с който си се напомпал, ще заприличаш на използван… знаеш какво. Иронията си запази за себе си, ако знаеш колко много ти трябва…

Чика Ринкатакэкурука: ГЕРБ воглаве с Бойко – ПОБЕДА!!!

Ангел Грънчаров: Много любов по Боко бе, и то от страна на мъже, вий явно прекалено сте взели присърце призива на Титана да почнете да ставате… педали, та белким народът почне да ви мисли за интелигентни!

Ekaterina Krasteva: Една хилядна от любовта към ББ да можеше Грънчаров да има, щеше да му стигне да стопля себичното си сърце за десетилетие напред. Да можеше – ама не може!

Sacho Gorov: Тонове помия и стотици лъжи го заляха, но чудно? – харизмата му не помръква, хора от всички краища на страната го уважават и обичат. Нашият Бойко! Погледнете кои го мразят и бяха готови да го удавят в капка вода, да го унизят, да го затрият. Санишевци, Барековци, Догановци… Превратаджиите, кариеристите и властолюбците.

Dimitar Dyankov: За разлика от Гаргамелът Костов, който веднага бе нарочен от половината народ за виновник на всичката лошотия на прехода, българинът припозна в началото Бойко Борисов като всенародния любимец. То не бяха вафли и пасти, то не бяха песни и танци на народите, посветени на българския Крали Марко, който ще пребори многоглавата змия (повечето от които си бяха пълен блудкаж). Ето и пример от онези години: една народна песен за Бойко пожарникаря.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.
Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s