Лявата лъжкиня Робева успя да сътвори гафа на седмицата – и дори гафа на това лято!

По повод на Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО

Не се чувствам като боклук, макар че съм крайно лява, коментира треньорката по художествена гимнастика

Ванга умира през 1996 г., а в НАТО влизаме през 2004 г. Обаче Нешка наистина го казва в минало време: „се ядоса, че влязохме“???! Абе, тези хора, комуноидите, наричащи себе си „леви“ – с което понятие нямат нищо общо, до един ли са за 4-ти километър, бе?!

Или са в такава зависимости захванати от партията-мафия, че не могат да откажат, каквото и лудост да им сложат в устата, щом има хора, на които ще въздейства тази лудост?! А че има – има! Какво са 10 годинки разлика?! Нищо работа! Колко от незадълбочаващите се и преглъщащи поднесеното като риби, мислят, че паметникът на съветската армия е паметник… на освободителите ни от турското робство! Млади хора, ми го казват – с апломб, при това! Цял век не им се опъва да пренебрегнат, та някакви си 10 години!

Та, честито на балъците между привържениците на Ванга! Към балъците между привържениците на теорията за извънземните, подходиха още по-драстично: „Извънземните са организирали протестите!“. Вие се смеете, ама това излезе от устата на такъв, дето се подвизава като „психолог” – водещ по провинциална телевизия доста гледаничко предаване… за извънземни и психология!

Абе, в голям ужас са май – за да са готови вече да продънят всеки, с когото разполагат!

Написа: Jenia Georgieva чрез Angelina Georgieva

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s