Точната ситуация в средите на българската десница – и на българската псевдодесница, на милиционеро-мутренската менте-десница

Берлинчанинът Milen Radev във Фейсбук се радва, че почитателите на страницата на Боко (истинската!) биле станали веке над 6000. Пише ето това, по повод на което възникна кратка дискусия; не съм се включвал в нея, щото мнението ми е изразено от един от участниците; познайте кой; прочее, този кратък разговор показва точната ситуация в средите на българската десница – и на българската псевдодесница, на българската милиционеро-мутренска менте-десница:

Milen Radev каза: Над 6 000 станаха вече. Никак не е лошо!

Stanislav Ivanov каза: Че кое му е хубавото! Малоумници – мутра wanna be колкото искаш!

Milen Radev каза: Аз казах, че е много добре. Който желае да злослови може спокойно да се пръждосва.

Stanislav Ivanov каза: Цензура?? Точно от тебе не съм го очаквал! Но не очаквах че ще поддържаш и човекоподобно, което се стреми да въведе Путиновски модел на управление! Но – светът си има своите изненади!

Milen Radev каза: А бе Станиславе, България затъва от ден на ден безвъзвратно в руския ад, а вие не може още да загреете, че трябва на секундата да се сложи край и единственият реален политик, който може да я върне на западното трасе, е този, когото псувате!

Stanislav Ivanov каза: Май не четеш какво пиша! Твоето „решение“ ни води точно към путиновия модел! Моля те спри за малко с тезата си (разбирам че си дълбоко убеден) и погледни действията и изявленията на Боко от близките 3-4 години! Всичките му действия са последователни и сочат само една цел – двуполюсен модел на президентска република тип ПУТИН-2 с партии БСП и ГЕРБ! Колкото и да ми обясняваш няма да излъжеш очите ми – Боко и Гоце седяха на една маса точно преди изборите 2009-та и си пиеха уискито далеч от хорските очи (явно обаче не толкова далеч)!

Запомни ми думите и когато ГЕРБ лъснат като крайно леви да не казвам фашизоидни, не забравяй да ме споменеш! Дотогава може да ме псуваш – но няма да измениш фактите – ГЕРБ = БСП2!

Nina Gospodinova каза: Първо ще взема да се сприятеля с Бойко Борисов, после ще пиша; Иванов, моля загрявайте усърдно 5 минути. Връщам се след малко, предполагам като завършена мутра.

Stanislav Ivanov каза: Няма накъде повече! Самата мисъл че можете да харесвате мутра-престъпник ми стига!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите.   Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s