Безсрамни агитиращи подлизурковци се напънаха и сравниха Боко Борисов с Георги Бенковски и дори с Христо Ботев!

Ето какво каза Иво Беров на Тодор Чонов, написал ето тия крайно подлизурски думи за Боко Борисов:

Тодор Чонов: Борисов трябва да знае, че го очаква Ботевото разочарование при село Баница, че ще му е нужен нрав като на Георги Бенковски. Или за да бъда по-точен – като на Бойко Борисов!

На което Ivo Berov му отвърна достойно ето как:

Ivo Berov: Разочарованието на Ботев не е при село Баница, а при село Борован. Добре е да се прави разлика както между селата, така и между бунтовник, поборник, хайдутин и хайдут. А също и между дружина и шайка. А също между партия и мафия. В случай ГЕРБ не е дружина и партия, нито Бойко е поборник – той е хайдук.

Тези, които сравняват Ботев с хайдука Борисов, мутра, бивш собственик на охранителна фирма и на фирма за производство на нелегални цигари приравняват Ботев до зулумаджия и обирник. Ботев е поет, умен и начетен човек, жертвал живота си, Ботев никога не е бил търгаш и фирмаджия. Борисов е ояден търте и тарикат.

Да се сравнява Хакнатата Тиква с Ботев е светотаство. Хората, които правят подобни сравнения са хакнати в тиквата.

А това последното показва равнището на феновете му. Махленски тарикатлъци и мутренски лафове.

Ще проверя тоя Чонов дали е от приятелите във фейса – ако е – да го няма. Чужди мнения приемам, простотии – само при страниците на Хакнатата Тиква.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s