Страна, в която дефиницията за „корупция“ е „далавера, в която не участвам“, агентите на ДС са любимци на нацията!

Прочетох един текст, написан от млад човек, написаното от него силно ме впечатли, затова тук решавам, за да се прочете този текст от повече хора, да публикувам началото тук, в блога си, пък който иска да прочете цялото, да има за това удобен линк:

Nike поколението, младите коври на 21век или първата цигулка на Royal Albert Hall

3 думи делят “вървелата” от “въй въй тъс бавната”. 3 са и словосъчетанията, които делят сегашното, предишното и предхождащото ги – “тъпо”, “тъпо”, “че вдлъбнато”.

Веждите на днешните тийнейджърки все повече заприличват на знака на марката “Nike”, отколкото на нормални женски вежди. Да си “епилирана” е модерно. Битието определя съзнанието. Дават се повече пари за дъвки, отколкото за книги.

Епилаторът се превръща във все по-важна част в ежедневието на момичета, а Андрешко си стои в калта. Където “Instagram” е мерило за красота, красотата на Албена е блян. Където да отидеш до Брюксел в полза на комунистите е нормално, „До Чикаго и назад“ е нищо. Там където силиконови гърди са подарък за бала, палтото на Серафим няма стойност. Където Тони Стораро е първи бард на младежката мъка, Михаил Миков е от “you win” и е председател на българския Парламент.

Там където “най-добрият” журналист в държавата е и най-голямата и проститутка, е същото място където Сергей Станишев се сърди защото изборите били “нечестни”. (Бележка: Той да се сърди за нечестни избори? Преди 89-та сеща ли се как се гласуваше?). Там където “Спиндермаан” “са бие с лошите”, Цвоко си има частна ГДБОП.

Едно общество дълго облъчвано до състояние, в което колкото по-малко знаеш, толкова по-ясни са ти нещата, Делян Пеевски е шеф на ДАНС. В едно общество, в което турчин учи българските депутати на български език, Ахмед Доган е властта.

Във време на Qчеци и Qседмици нация не се формира. Формира се комунизъм. В нация облъчена до такава степен, че извратена до момент на пълен непокизъм, Сергей Станишев е първа цигулка в Royal Albert Hall.

Във време, в което за да свалиш момиче ти трябват само и единствено пари, момиче с израза “Купих си Моторни песни на Вапцаров“ не се привлича. Там където ботушките се измерват в пъти (- Колко даде за тия ботушки? – Два пъти.), девствеността не е мерило. Там където дефиницията за “корупция” е ”далавера, в която не участваш”, агентите на ДС са на ръководни постове. (Прочети ДО КРАЯ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s