Две забележчици към предани обожатели-агитатори на комунистическата хидра или ламя, която изсмуква жизнените сили на България!

Има във Фейсбук едни странни индивиди, дето гдето седнат и гдето станат все плюят Реформаторския блок (преди това се прехранваха като плюеха Костов!), а също така постоянно и неуморно хвалят Боко; та в тази връзка ми се прищя да им кажа следното:

Другари гербовашки милиционери, другари платени гербовашки агитатори, поне малко акъл да имахте, та да не плюехте постоянно Реформаторския блок, щото така се разконспирирате, че не сте никакви десни, а сте просто дясната ръка на комунистическата хидра или ламя, която изсмуква жизнените сили на България! Ама где го тоз продукт, акълът, у милиционерската тиква?!

Това им написах, да го имат предвид, че постъпват доста тъпо. Други пък са се специализирали да хулят всички ония, които дръзват да казват и да пишат истината; тям пък се наложи да река следното:

Другарю Stanev, другарко Кулинска, вие имате претенции към анализа на големия журналист И.Инджев, а в същото време се доверявате на агентите от ДС „Дмитри и Томата“, та в тази връзка да ви запитам: вий, комунистите, дето сте свикнали и сте се привързали само към лъжите, имате ли изобщо представа за това що е това истина?! Може би целият ви проблем се дължи на това, че изпитвате органична ненавист към истината? И към свободата де, щото истина и свобода са неотделимо свързани. А комунизмът не е нищо друго освен пълна зависимост от лъжата – и преклонение пред тиранията и диктатурата. Това в две думи е същината на комунизма, пред когото Вие така боговеете…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s