Незабавна и безусловна ОСТАВКА! Честни избори! Честно управление на страната!

По публикацията Пак питаме: хей, управляващите, хей, мафиоти – нима съвсем не ви е срам?!, в която всъщност моя милост публикува дума по дума т.н. Отворено писмо от Ранобудните студенти до управляващата клика, се е получил през тази нощ коментар от редовния читател на моя блог г-н Петков-Трашов, с когото изцяло съм съгласен – подобно на това както съм съгласен изцяло с всички до едно твърдения във въпросното писмо на ранобудните студенти; ето какво пише г-н Петков-Трашов:

Браво, колеги! С цялата си душа, със сърцето и с разума си – съм при вас! Съм с вас. Подкрепям ви, гордея се, че ви има. Съгласен съм с всяка ваша оценка и дума!

Що за морал, съвест и що за ненормални разуми имат Цветлин Йовчев, Чобанов и останалите министри, щом игнорират и не се съобразяват с мнението, оценките, исканията на най-светлите, на най-съвестните и на най-силните умове на страната – и настояват тяхното лично, тясно-партийно И ЛИЧНО ЗАИНТЕРЕСУВАНО мнение да е меродавното и законното, подкрепяно от най-слабоумните и от най-ретроградните интелекти на същата ни страна, да не споменавам името, културата и умственото ниво на онези хорица, докарани като добичета в София да правят контра-протеста под строй.

Позор за такива наемници на битата и пребита социалистическа кауза! Наемници на небитата, непребита и недоубита ченгесарско-комунна, родово-общинна и свинско-чревна олигархия у нас.

Незабавна и безусловна ОСТАВКА! Честни избори! Честно управление на страната!

2013.12.17г. Владимир Петков-Трашов

ЗАБЕЛЕЖКА: Изображението е на Протестна мрежа

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s