Ново попадение право в десетката на Иво Инджев

Из Бареков без ценз за ЕНП

By Иво Инджев

… Ето цялата истина.

Във вестник със стандартна роля на обслужващ персонал на повикване според заплащането, е поместено поредното платено съобщение, което уважаваща себе си медия иначе би подложила на съмнение. Защото тъкмо депутат от левицата да става „говорител” на десницата – при това Европейската, е меко казано перверзия. Вярно е, че когато едно (книжно) тяло се продава, е важно да търси най-високата цена, но дори и в света на платената плътска любов повечето компаньонки вероятно са по-придирчиви към противоестествените прищявки на клиентите.

Освен това авторите на твърдението не са разбрали последователността на събитията по веригата. Изглежда от ЕНП са съобщили на своите български партньори партии в никакъв случай да не заиграват в България с обръщача на палачинки, което веднага му е изострило апетита да се самопредложи с експериментална цел: ако европейците го преглътнат в Дъблин, какво остава за Дъбник. Не само Долни…

В краен случай е възможен и облекчен вариант като оправдание за обслужващите Бареков без цензура. Нищо чудно от изречението да е отпаднало едно „не”. Т.е. правилният прочит, макар това да не е новина: „Бареков НЕ ще бъде поканен” в Дъблин.

Не че в Дъблин няма пъбове (еквивалент на нашите механи) и нужда от конферансиета с опит в маймунджулуците (може и бизнесмени с маймунки да има за обслужване). Но за разлика от България, където е допустимо да обръщаш палачинката от пръв приятел и подмазвач на най-силния човек на деня, за да се преродиш за една нощ в пръв (пак пръв!) негов неприятел в момент на слабост за низвергнатия, в Европа подобно поведение подлежи на цензура.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s