Кратък спор с един адвокат на „кристално чистия и непорочен“ социалистически лъжльо Гоце Първанов

Българо-съветският комуноид е доста интересно за изследване същество, от всякаква гледна точка, психологическа най-вече, ето, аз, забелязвам, че почти само това правя напоследък. Във Фейсбук забелязах статия с интригуващо заглавие Тайните имоти на Георги Първанов и рекох да я препоръчам на приятелите си, щото отдавна по тая тема нито една медия не смее да каже и напише нещо – откакто първият, който дръзна да каже нещичко по нея, именно журналистът Иво Инджев, не само мълниеносно беше уволнен от телевизия БТВ, ами и оттогава досега, вече толкова години, е изцяло неприет и в нито една друга медия, т.е. сякаш е осъден на пълен остракизъм – заради нарушеното свещено медийно табу.

Та темата е интересна, във визирания текст подробно се описват първановите тайни имоти и също така се казва каква е величината на общото богатство, което този най-верен послушник на руско-българската кагебисто-ченгесарска мафия и олигархия е успял да натрупа за толкова години беззаветно служене на интересите на руския империализъм; знайно е, че руснаците добре, доста щедро плащат на слугите си, наричани неслучайно от векове „рубладжии“, а пък аз изобретих специално за тях думата „рублофили“. Както и да е, таман сложих този линк и ето, намери се адвокат на рублофилите, който ме контрира ето как, съвсем неизненадващо, щото тая невинна душа и тя трябва да изкара някой лев в качеството си на щатен интернетен мерзавец:

Pavel Petkov: Малко като тайните имоти на Костов – така ми звучи.

Друг таваришч се притече веднага на помощ на своя другар с репликата:

Angel Yordanov: Масови прояви на грозно и неадекватно поведение. Конграчулейшън, другари и другарки!

Наложи се да реагирам ето как, щото съм правдолюбив човек, щото мразя лъжите, лъжците и мерзавците; истината все някой трябва да я каже, пък макар и никой да не го чуе изобщо:

Ангел Грънчаров каза: Гоце изобщо не го сравнявайте с Костов, те живеят на различни планети. Костов е най-мразен от мафията и олигархията с ченгесарско-кагебистки генезис, а Гоце е техен пръв приятел…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.