Слуги на тъмното задкулисие и символи на отвратителната симбиоза между власт и медии

Червена мечешка услуга

Мариян Тончев

Близо едночасовият опит за лъскане имиджа на фалиралия политик, заканил се наскоро да рие земята, завърши катастрофално и за едната и другата страна

Днес осъмнахме със заглавия и анализи след очакваното с трепет и вълнение гостуване на престрашилия се лидер на БСП в „Шоуто на Слави“. Както знаем там поканиха 13 политици, от които Станишев е вторият явил се на импровизирания разстрел от сценаристите на „Шоуто“.

Разстрел, ама друг път или ако имаше такъв, то той бе с халосни куршуми.

Трифонов и екипът му демонстрираха учудващ творчески стерилитет, формулирайки клиширани и повърхностни въпроси, очевидно старателно премислени и репетирани. Придружени и от съответните опорни точки на друга честа гостенка на Слави. Помним добре, че същата само преди няколко месеца се яви в студиото на Дългия, оплаквайки злата си съдба и лошата опозиция, които били незаслужено груби с нейно величество Пиарката.

Близо едночасовият опит за лъскане имиджа на фалиралия политик, заканил се наскоро да рие земята, завърши катастрофално и за едната и другата страна.

И двамата показаха, че са морално остарели и безвъзвратно застинали в началото на 21-ви век. Но има нещо много общо между Станишев и Слави: явното слугуване и изпълняване на политически поръчки. Слуги на тъмното задкулисие и символи на отвратителната симбиоза между власт и медии в последните 20 години. Типичен пример за просташката демонстрация на откраднатото от Народа, на гърба на същия този Народ. Но този път оня от Сараите, дето им дърпа конците май се обърка. Защото вече ни писна. (Прочети ДО КРАЯ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s