Прецакахте ли се хубаво, драги рускоезични кримляни?!

Кримляни, добре дошли у дома!, Автор: Аркадий Бабченко

Е, здравейте, драги кримляни! Радвам се да се срещнем. И в първите редове на писмото си, ако ми позволите, ще ви поздравя с това, че проведохте последния референдум в живота си. За вас вече няма да има повече „волеизявления“. Вече няма да избирате – нищо и никога, даже цвета на бордюрите в родната ви къща. Запомнете това, като начало.

Второ, можете да се простите и със своята телевизия. Сбогом, предавания на живо, токшоута и дебати. Приветствайте мракобесието, политпросветата, тоалетния хумор и откровената дебилщина. Само Киселев, само хардкор! Е, ще имате „преки линии с Путин“.

Кримляни, добре дошли у дома! Трето, насадихте се на наборна армия. Това е много обширна тема. За двадесет и три години окупация, вие, разбира се, забравихте какво е да отвличат децата ви за войници. Е, нищо. Ще си спомните! А особено ясно ще си спомните, когато вашите деца в нашата армия – пардон, вече няма наша, тя сега е и ваша – започнат да измират от болести, от които в света са престанали да умират от сто години насам. От пневмония, да речем. След като сте свикнали с климата на Крим, ще видим как ще ви се отрази службата в Кинашир. Ще си спомните и за надписите „Сила на Кавказ“, изписани върху някои обръснати войнишки глави.

Да, сега е моментът, докато имате възможност, да си запишете този адрес.

Това е уебсайтът на Фондация „Майчино право“. Там вече двадесет години се занимават с набирания на помощи за семействата на загинали военнослужещи. Само за миналата година Фондацията е помогнала на 2465 такива семейства. Смъртните случаи на войници [за тази година] са както следва: двадесет процента – самоубийства („по лични мотиви“); двадесет процента – самоубийства („заради проблеми в казармата“); петнадесет процента – различни заболявания; пет процента – смърт след побоища (от стари войници и офицери, както и след разни извращения)…

Накратко – „недей да плачеш, девойче!“ (Прочети ДО КРАЯ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s