Как да не бъдат мразени проклетите американци – дето все развалят игричките на кагебисто-ченгесарите и на комунисто-комуноидите?!

Здравей, г-н Грънчаров! Как мина отпразнуването на юбилея? Сигурно си бил много радостен от хубавите пожелания, които ти написаха толкова много хора!

А сега и нещо друго. Вече два пъти моят „Аваст“ ме предупреждава за вирус в „Хуманус“. Пусни някакво прочистване – ако сметнеш за необходимо.

Всичко добро и смело напред към следващия юбилей!

С най-добро чувство: П.

Здравей, г-н П.! Благодаря, ами всичко мина добре, посрещнах юбилея с най-близките си хора, а пък честитките наистина много ме зарадваха. Човек в положение като моето се радва на всеки дори и най-малък знак на подкрепа и солидарност.

За вируса не знам. Знам, че тази платформа, дето е блогът, е към Гугъл, сиреч, те самите не допускат в нея да има разни вируси: пустите американци яко чистят тия вируси. Но е възможно някоя снимка или клип или нещо друго да се възприемат от някоя антивирусна програма като „вирус“, примерно, ако снимката е взета от неблагонадежден сайт. Затова дават предупреждение.

А дали някои мои „приятели“ няма да се опитат да хакнат блога ми за да ми отмъстят, това е друга тема. Аз за това вземам мерки. Ако го погубят, аз пазя копие на целия блог и мога след това за миг да го възстановя. Проклетите американци са измислили противодействие срещу всяка напаст, застрашаваща свободата ни. Те затова и са мразени толкова много, имам предвид американците. Щото не цепят басмата на враговете на свободата – и ги преследват и до миша дупка даже.

Аз да кажа и това, щото е самата истина. Без Америка, без компютрите, без интернет какво сега щеше да е станало със свободата ни, представяш ли си? Щяхме само да четем вестник ТРУД и вестник ДУМА! Как да не бъдат мразени проклетите американци дето все развалят игричките на кагебисто-ченгесарите и на комунисто-комуноидите?!

Та въпреки всичко ти благодаря за съобщението, че при теб блогът ми се държи така – и че има проблем. Ще пусна тези две наши писма в блога, може пък да се намери някой разбирач, който да даде съвет. Ще скрия твоето име – за да не те „компрометирам“ че поддържаш връзка с мен, че си разговаряш с мен. Ще го скрия за да не ти развалям имиджа. Аз съм много „лош“ и „опасен“ човек в очите на някои високопоставени хора.

Хубав ден ти желая!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВРЕМЕТО: Изкуството на свободата, изд. A&G, 2003 г., разм. 21,5/14,5 см., мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр., 8.00 лв. Книгата говори за “нещо”, което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда “добре познато”, съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се “съобразяваме”, но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време?, почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга “поглежда” в скритото “зад” мълчанието ни – за времето, живота, свободата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s