Смърт на толерантността и „толерастите“: наш враг е всеки, който не е космат, не мирише на чесън и не бие жена си!

Из една статия на журналиста Иван Бедров, чиято идея изцяло споделям: Кога западняците станаха гейове?

Пропагандата на диктаторите винаги е имала една цел – да посочи човека до теб за враг

Отговорът на въпроса – когато всички други лъжи се изтъркаха.

Първо Западът „биеше негрите“, а Съветският съюз ги обичаше. После се оказа, че законите срещу всякаква форма на дискриминация и правозащитният натиск дойдоха именно от Запад. И обвинението за боя се оказа неуместно.

По-късно ни казваха как хората масово умират от глад под мостовете на западните градове, докато в същото време в „най-справедливия строй“ щандовете се опразваха, хората се редяха на опашки, а дори и днес гражданите на бившите социалистически държави са в пъти по-бедни от тези в „гнилия Запад“.

После Западът се превърна в агресор и войнолюбец, който напада наред, само за да открадне ресурсите на по-малките държави. Тогава пък Путин реши с малко войска и помощ отвътре да си отчупи парченце от съседна и независима държава. Така от речника с обвиненията отпадна и „агресор“, защото все пак, нали…

Преди няколко години „загниващият“ капитализъм умря пред очите на целия свят и предизвика най-голямата финансова и икономическа криза. „Видя се, че това не е пътят“, зарадваха се пропагандаторите. Днес обаче нещастният Запад вече създава нови работни места и очевидно социализмът все още не е победил.

Сега на мода са гейовете, но само западните. Западът вече е обвинен едва ли не в насилствено налагане на нетрадиционна сексуална ориентация. Това може да го измисли само или пълен глупак, или пресметлив циник. Скоростта на разпространение на този мит навява на мисълта, че по-скоро ще е вторият.

В последната година Владимир Путин непрекъснато говори за „нашите ценности“, които не са съвместими с европейските. Под европейски ценности той разбира… еднополови бракове. Колкото по-налудно е едно обвинение, толкова по-лесно хората му вярват – нали имаше такава максима. Практиката ни го показва. (Прочети ДО КРАЯ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и „народопсихологични“ комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s