Руско-путинска азиатщина няма да подкрепя никога!

Из: Никой, освен Реформаторите, не подкрепя санкции срещу Русия

Цитат: „И лидерът на най-голямата дясна партия у нас Бойко Борисов не подкрепя санкциите срещу Русия“

Остана да подкрепи. Бай Ганю да не би да е имал някакви ценности, опазил Бог пък нравствени?!

Та значи всички партии у нас – като изключим реформаторите – били против санкции срещу Русия. Което именно и показва, че всички партии у нас, с изключение на реформаторите, са проруски и пропутински, а само реформаторите са проевропейска сила. Е, аз точно затова ще подкрепя на изборите тях.

Руско-путинската азиатщина няма да я подкрепя никога!

Иво Инджев изтълкува ГЕРБ (във връзка с позицията му относно аншлуса на Крим към Русия) като „граждани за ЕВРАЗИЙСКО развитие на България“ – и имам чувството, че е адски прав!

Лъжа е, че Боко е за Европа, он също като АТАКА е руско-ченгесарско-кагебистко творение… учените хора наричат такива творения „политическо инженерство“.

И какво излиза, Боко, както си знаехме, е едно големо менте. Какъвто си е редът у нас де – у нас нима нещо е истинско, нима за нищо у нас не се лъже?! Не се лъже, ама вятър! За всичко у нас се лъже, всичко у нас е неистинско, всичко у нас е все наопаки, всичко у нас е все менте.

„Граждани за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България“ е лъжа и менте. Лошото е, че тепърва наивниците, дето верват на Боко все още, ще осъзнаят всичко това. Ето ти за България още 6-7 години загубени – заради този ченгесарски проект на политическата инженерия.

Пък се чудете след това защо нямаме в последните 10-11-12-13 години никакъв особен напредък. Чудете се и защо сме все най-бедни – ако си нямате друга работа се чудете…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.

Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили – и като индивиди, и като нация – тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили – и за които сме платили тежка цена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s